Εγκαινιάσθηκε η επαναλειτουργία του Λιμενικού Σταθμού Λίμνης.


Με τη παρουσία του Υπουργού Ναυτιλίας Φώτη Κουβέλη εγκαινιάσθηκε σήμερα η επαναλειτουργία του λιμενικού σταθμού Λίμνης , ο οποίος είχε κλείσει με τις "μνημονιακές  οικονομίες".
Ο Λιμενάρχης Αιδηψού Σωτήρης Δανίκας υποδέχεται τον υπουργό στη Λίμνη
Πλήθος επισήμων και κόσμου ανάμεσα στους οποίους ο πρώην υπουργός Βαγγέλης Αποστόλου, ο πρόεδρος του ΟΛΝΕ Ανδρέας Παπανδρέου, ο Δήμαρχος Λίμνης Χρίστος
Καλυβιώτης και ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχος κ. Ράπτης Σταμάτιος και ο Α΄ Υπαρχηγός Αντιναύαρχος κ. Κλιάρης Θεόδωρος, μαζί με όλους τους υποψηφίους δημάρχους (...πλην Λακεδαιμονίων) του Δήμου Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας, μέλη και στελέχη των σωμάτων ασφαλείας από την Αστυνομία,Πυροσβεστική, η ΟΠΚΕ με επικεφαλής τον Νίκο Γεωργόπουλο και φυσικά το Λιμενικό και πολλούς Λιμνιώτες.
Μετά από χαιρετισμό του Λιμενάρχη Αιδηψού Σωτήρη Δανίκα,του Δημάρχου Χρίστου Καλυβιώτη και του προέδρου του ΟΛΝΕ Ανδρέα Παπανδρέου,  ο υπουργός Φώτης Κουβέλης μίλησε στους συγκεντρωμένους και χαιρέτισε την επαναλειτουργία του σταθμού και τη σημασία της λειτουργίας της υπηρεσίας.

Μετά τα απανωτά πλήγματα που δέχτηκε η Λίμνη με το κλείσιμο δημοσίων υπηρεσιών, η λειτουργία του λιμενικού σταθμού, αναβαθμίζει τη ναυτική ασφάλεια στη περιοχή,δίνει μεγαλύτερη αξία στο λιμάνι της Λίμνης, βοηθά στην επόπτευση της παραλίας και παρέχει και σημαντικές διευκολύνσεις σχετικά με τις λιμενικές υπηρεσίες.
ο Λιμενικός Σταθμός Λίμνης ξανά σε λειτουργία...
 
Ο Βαγγέλης Αποστόλου με τον Γιώργο Τριάντη και τον Φώτη Κουβέλη.

Ο Σωτήρης Δανίκας και ο Πρόεδρος του ΟΛΝΕ Α,Παπανδρέου


φωτογραφίες 

Σχόλια