Γιάννης Στεργίου:να παραμείνει το Τεχνικό Τμήμα ΔΕΔΔΗΕΑπό χθες Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου επιβεβαιώθηκαν οι φήμες περί κατάργησης και μεταφοράς στην Ιστιαία του Τεχνικού Τμήματος του Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.) που λειτουργούσε επί σειρά ετών στη Λίμνη, έδρα του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας και εξυπηρετούσε άμεσα και αποτελεσματικά τους καταναλωτές.

Άλλη μια υπηρεσία προστίθεται στην λίστα των καταργημένων που λειτουργούσαν στο Δήμο μας ενισχύοντας την συγκέντρωση και συρρίκνωση των υπηρεσιών αδιαφορώντας για την ταλαιπωρία των καταναλωτών αλλά και για την συνεχή υποβάθμιση του Δήμου μας.
Και αυτή η απόφαση όπως και οι προηγούμενες βάσει των οποίων καταργήθηκε το σύνολο σχεδόν των υπηρεσιών που λειτουργούσαν στο Δήμο μας πάρθηκε χωρίς να έχουν εξεταστεί και αξιολογηθεί οι ιδιαιτερότητες της περιοχής (πλήθος εξυπηρετούμενων οικισμών – καταναλωτών, αποστάσεις, ορεινότητα). Η κατάργηση και αυτής της υπηρεσίας δεν θα επίλυση κανένα απολύτως πρόβλημα αλλά θα δημιουργήσει πάρα πολλά.
Οι κ.κ. Βουλευτές του Νομού και η διοίκηση του Δήμου να αναλάβουν άμεσα πρωτοβουλίες ώστε η εν λόγω απόφαση να ανακληθεί και να παραμείνει το Τεχνικό Τμήμα στην Λίμνη και να συνεχίσει να παρέχει τις υπηρεσίες του στους καταναλωτές.
Γιάννης Στεργίου
Δημοτικός Σύμβουλος
Μαντουδίου – Λίμνης - Αγίας Άννας
Επικεφαλής Μείζονος Αντιπολίτευσης

Σχόλια