Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2018

αγώνας Κανόε - Καγιάκ «Χριστίνα Γεωργίου»Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΙΜΝΗΣ  (Ν.Ο.Λ.) ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΟ:
Διασυλλογικό αγώνα Κανόε - Καγιάκ «Χριστίνα Γεωργίου» που πραγματοποιήθηκε και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018 στη ΛΙΜΝΗ.


Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Ο.Λ. ο διασυλλογικός αγώνας Κανόε – Καγιάκ αφιερώθηκε στη «Χριστίνα Γεωργίου» πρώην αθλήτρια του Ν.Ο.Λ., γυμνάστρια και διαιτητή, η οποία δυστυχώς δεν είναι πλέον κοντά μας.
Τα μετάλλια του αγώνα ήταν χορηγία της οικογένειας Αλέξανδρου Γεωργίου, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά.

Στον αγώνα συμμετείχαν οκτώ (8) όμιλοι, ήτοι:
1.     Ναυτικός Αθλητικός Σύνδεσμος
2.     Ναυταθλητικός Όμιλος Αγ. Νικολάου Σαλαμίνας
3.     Ολυμπιακός (Ο.Σ.Φ.Π.)
4.     Ναυτικός Όμιλος Χαλκίδας
5.     Ναυτικός Όμιλος Μεθάνων «Νηρηίς»
6.     Ναυτικός Όμιλος Βάρης – Βάρκιζας
7.     Ναυτικός Όμιλος Διαύλου Ωρεών
8.     Ναυτικός Όμιλος Λίμνης
με ενενήντα τρεις (93) αθλητές.

Ο Ναυτικός Όμιλος Λίμνης κατάφερε και συγκέντρωσε στο σύνολο (21) είκοσι ένα μετάλλια {επτά (7) χρυσά, οκτώ (8) αργυρά και έξι (6) χάλκινα}.  

Ευχαριστούμε θερμά, τους ομίλους και αθλητές τους που συμμετείχαν στον αγώνα και όλους βοήθησαν εθελοντικά για την επιτυχή έκβαση του αγώνα.

Τέλος, ευχαριστούμε το Λιμενάρχη Αιδηψού κ. Σωτήρη Δανίκα και τον Αντιδήμαρχο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας κ. Δημήτριο Κατσούρα που μας τίμησαν με την παρουσία τους κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής.  

        Το Δ.Σ του Ν.Ο.Λ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

προσέξτε τι γράφετε για να δημοσιευθεί.