Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Στήριξη και προβολή της Β. Εύβοιας από την NP Ασφαλιστική


Η εταιρεία θα είναι υποστηρικτής σε κάθε εκδήλωση για την προστασία, ανάπτυξη και ανάδειξη της περιοχής του Β. Ευβοϊκού και στα πλαίσια αυτά θα συνδράμει χορηγικά και στη διεξαγωγή του 1ου Συνεδρίου για τον Β. Ευβοικό.

H NP Ασφαλιστική προσηλωμένη στην αρχή της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (Ε.Κ.Ε.) και με όραμα για την ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας και του περιβάλλοντος του Β. Ευβοϊκού, θα είναι και το φετινό Καλοκαίρι του 2018, όπως και τα προηγούμενα 3 χρόνια, Μεγάλος Χορηγός στην αθλητική εκδήλωση «Σκυλλίας» που περιλαμβάνει τον κολυμβητικό διάπλου του Β. Ευβοϊκού, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.


Η εκδήλωση «Σκυλλίας 2018» θα διεξαχθεί στη Λίμνη Ευβοίας το διάστημα 25-26 Αυγούστου και είναι υπό την Αιγίδα του Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης- Αγ. Άννας και στα πλαίσια του Πολιτιστικού Φεστιβάλ «ΕΛΥΜΝΙΑ 2018».

Εκτός από τον διάπλου, η εκδήλωση περιλαμβάνει και την κατάδυση με «σκανταλόπετρα» όπως χαρακτηριστικά ονομάζεται, η οποία έχει εκτοξεύσει διεθνώς την προβολή της. Το Πολεμικό Ναυτικό τιμά κάθε χρόνο τη διοργάνωση με την συνεχή αποστολή κλιμακίου της Δ.Υ.Κ. ως ένδειξη απόδοσης τιμής στον πρώτο βατραχάνθρωπο στον κόσμο, τον Σκυλλία.

Η εκδήλωση «Σκυλλίας 2018» θα προβληθεί από ελληνικά (ΑΠΕ-ΜΠΕ) και ξένα μέσα ενημέρωσης και θα παραβρεθούν πολιτειακοί παράγοντες, πολιτικοί και εξέχουσες προσωπικότητες της χώρας, όπως χαρακτηριστικά έγινε το 2016, όπως η επίσημη έναρξη των Αγώνων έγινε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλο.

Η Χορηγία της NP Ασφαλιστικής στη Διοργάνωση Μαραθώνιας Κολύμβησης Ανοικτής Θαλάσσης «Σκυλλίας 2018» αποτελεί μία έμπρακτη και ουσιαστική υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας της Εύβοιας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Παράλληλα, η NP Ασφαλιστική συνεισφέρει σταθερά στην κοινωνία της Εύβοιας με κάθε πρόσφορο τρόπο μέσω του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και πρόσφατα δέχθηκε τα συγχαρητήρια από τη Δήμαρχο Ιστιαίας-Αιδηψού κα. Ελένης Ευσταθίου για την μεγάλη προσφορά σε τρόφιμα προς την Επιτροπή Αλληλεγγύης του Δήμου κατά τις ημέρες της εορτής του Πάσχα. 

Συνέδριο για την ανάπτυξη του Β. Ευβοικού
Η NP Ασφαλιστική θα είναι υποστηρικτής σε κάθε εκδήλωση για την προστασία, ανάπτυξη και ανάδειξη της περιοχής του Β. Ευβοϊκού και στα πλαίσια αυτά θα συνδράμει χορηγικά και στη διεξαγωγή του 1ου Συνεδρίου για τον Β. Ευβοικό που θα διεξαχθεί το φθινόπωρο 2018. Το συνέδριο έχει ως στόχο την ανάδειξη και την τουριστική αξιοποίηση της φυσικής ομορφιάς για την οποία είναι πασίγνωστη η περιοχή.

πηγή:
http://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/1615374/sthrixh-kai-provolh-ths-v-eyvoias-apo-thn-np-asfal.html

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δυο από τα οδικά εγκλήματα της Βόρειας Εύβοιας.

του Πάνου Β.

Με αφορμή και το σημερινό ατύχημα στη διασταύρωση Κουρκουλών-Δάφνης με την "Εθνική" Αιδηψού Χαλκίδας, ας υπενθυμίσουμε στη νέα δημοτική αρχή τα δυο μεγάλα οδικά εγκλήματα της περιοχής.
Η είσοδος στη Λίμνη όπως ερχόμαστε από Χαλκίδα στη περιοχή του Αρχάγγελου γίνεται παράνομα από παραβίαση της διπλής διαχωριστικής γραμμής και με "εξαφάνιση" της αντίστοιχης πινακίδας εδώ και χρόνια.Η δε είσοδος από την αντίθετη κατεύθυνση είναι τσιμενταρισμένη για κάποιους λόγους που μόνο οι μηχανικοί που σχεδίασαν τον "κόμβο" ξέρουν.
Το να στρίψεις από εκεί για τη Λίμνη πάλι πρέπει ή να είσαι  εκπαιδευμένος ντόπιος ή να έχεις μαντικές ικανότητες ακόμα και με χρήση του τζιπιες.

Η Ιστορία του γιατί και του πως έγινε αυτό είναι πολύ λυπητερή, αλλά πρέπει να τη ξεπεράσουμε και να κάνουμε μια ασφαλή δευτερεύουσα είσοδο στη πόλη αντικαθιστώντας αυτή τη λαιμητόμο.
Το αν καταργηθεί είναι αδιανόητο γιατί ιδιαίτερα το καλοκαίρι είναι μοναδική διέξοδος τόσο για το κυκλοφο…

Να κλείσουμε τα σύνορα της Λίμνης...

του Πάνου Β. Ο Ιός έφτασε δίπλα μας.Με ένα ταξίδι στον Πανάγιο τάφο ο βορειοευβοιώτης από τον Άγιο, άλλα είχε στο μυαλό του κι άλλα κατάφερε.Αντί για το υιό του θεού έφερε τον κορωναϊό ,ανεπιθύμητο μετανάστη και αόρατο εχθρό.
Ήδη Ιστιαία και Αιδηψός άρχισαν να δοκιμάζονται σε πολλά επίπεδα.
Στη Λίμνη η επόμενη μέρα είναι δίπλα μας.Πολύ κοντύτερα από τη μακρινή Κίνα.
Τι να κάνουμε λοιπόν;
Το οδικό μας δίκτυο μας επιτρέπει με ένα οδόφραγμα στο νεκροταφείο,ένα στον Αρχάγγελο και ένα στο Χριστό να φράξουμε όλες τις διόδους προς το χωριό μας.Κανείς δεν μπαίνει,κανείς δεν βγαίνει.Κανείς δεν αρρωσταίνει από τον ιό.
Γιατί αν αρρωστήσει από κάτι άλλο τη πατήσαμε.
Με αγωνία και παρέα τη τιβί θα περιμένουμε 1-2 μήνες ή 1-2 χρόνια τη λήξη του συναγερμού.Θα τραφούμε με ψάρια ευβοϊκού ,χόρτα του βουνού και κατσικάκια από τα μαντριά.Δεν έχουμε μείνει και τόσοι για να μη μας φτάνουν.
Με τους συγγενείς που θα αρρωσταίνουν στον υπόλοιπο κόσμο θα επικοινωνούμε μέσω βάιμπερ που θα είναι απόλυτα ασφαλές γ…

200 ΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΣΥΝΔΗΜΟΤΗ

INMEMORIAM 200 ΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΣΥΝΔΗΜΟΤΗ


του Πάμπου Χατζηλαμπή Κρίμα, χίλιες φορές κρίμα που ο χαμός ενός παλικαριού ξαναφέρνει το πρόβλημα των υποδομών και των προτεραιοτήτων της Βόρειας Εύβοιας...
Αλλά ο θάνατος του Άγγελου είμαι σίγουρος πως σπιρουνίζει τη σκέψη όλων όσων προβληματίζονται και επιζητούν το γενικό καλό. Δεν είναι, δεν μπορεί να είναι και να μείνει ως μια παράπλευρη απώλεια της εγκατάλειψης που σοβεί και ταλανίζει τη Βόρεια Εύβοια.
Πάνω και πριν απ' όλα καθιστά απαραίτητο το χαρακτηρισμό ως επείγουσας της ανάγκης ενός περιφερειακού Νοσοκομείου ή/και ενός Κέντρου Υγείας καλά οργανωμένου, εξοπλισμένου και στελεχωμένου.
Αν μας ενδιαφέρει η καθημερινότητα των πολιτών της Βόρειας Εύβοιας, δεν υπάρχει τίποτε άλλο πιο σημαντικό στις υποδομές ολόκληρης της περιοχής…
Ας αρχίσει από τα θέματα υγείας η επανεκκίνηση της ανάπτυξης που όλοι θέλουμε. Οι δρόμοι, οι σήραγγες, τα Ferry, και τα ραπανάκια για την όρεξη ως αναγκαίες υποδομές μπορούν να περιμένουν και θα …