Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017

Παίζοντας το Γιατρό στη ΛίμνηΠΒ
Για άλλη μια χρονιά η Θεατρική ομάδα Λίμνης κατέθεσε τη ψυχή της στο κοινό της περιοχής μας, με τη Θεατρική παράσταση "Παίζοντας το Γιατρό " των Μπίλλυ Βαν Ζαντ και Τζέιν Μίλμορ. 
Σε τρεις παραστάσεις στο κατάμεστο ΕΛΥΜΝΙΟ έφεραν το γέλιο με την αμερικάνικη κωμωδία και παράλληλα έδειξαν το ότι η ζωντάνια σε μια περιοχή  εξαρτάται από το μεράκι και το πάθος των ανθρώπων της.
Όλοι όσοι συμμετείχαν έδεσαν την εμπειρία των "παλιών" με την όρεξη των "νέων", ξεπέρασαν τα προβλήματα της διανομής με την εξαιρετική Κα Ξυνού σε ανδρικό ρόλο και
πλαισίωσαν τους ρόλους τους με ένα έντονο προσωπικό στοιχείο.Ο Άρης Παπαγγελής  πολύπειρος πια και εξαιρετικός σαν ;αναγκαστικά ψευτογιατρός, η Κορίνα Ξυπολιτιδού με αρχοντική παρουσία στο ρόλο της νευρωτικής υπαλλήλου, η Ανδρομάχη Μουσουτζάνη- Ξυνού σαν πειστικός ηρωϊκός πατέρας , η νεοσύλλεκτη της ομάδας εντυπωσιακή και εξαιρετική Σωτηρία Γεωργίου- Παπαθανασίου στο ρόλο της έκπληκτης μάνας , η μπριόζα Βασιλική Σταματίου προκλητική φιλενάδα, η νευρωτική ξαδέρφη με την απολαυστική Παναγιώτα Ζανιάκου -Γεωργίου και η "εγκυμονούσα" Ευαγγελία Καψάλα σε ένα μικρό αλλά χαρακτηριστικό ντεμπούτο.Φυσικά θα ήταν άδικο να μη δοθούν τα εύσημα στον πολύπλευρο Αντώνη Σκούρα  που κρατώντας τη ραχοκοκκαλιά του έργου με ένα ρόλο βγαλμένο για το πετσί του , δημιούργησε πολλές τρανταχτές εστίες γέλιου.Η πιο "επαγγελματική" αναβάθμιση της Θεατρικής ομάδας έγινε με τη βοήθεια σε  Συντονισμό και Σκηνοθεσία από τον Γιώργο  Λαμπριανό, στα ηλεκτρικά βοήθησε ο Νίκος Νικολαΐδης και την πλούσια ενδυματολογική επιμέλεια είχε η Σοφία Αθανασιάδου.

Για το  περιεχόμενο της παράστασης δεν έχει ιδιαίτερη σημασία να αναφερθώ επειδή εγώ πήγα στο θέατρο για τους θεατρίνους.Σίγουρα όμως τους περιμένουν σημαντικότερα έργα να παίξουν και να μας συναρπάσουν.
Η ανταμοιβή τους για άλλη μια φορά το ζεστό μας χειροκρότημα, η στήριξη της προσπάθειάς τους από όλο το χωριό, και η ευχή για  πλαισίωση της ομάδας με ακόμα περισσότερους θεατρίνους.
Το "δίνω ζωή στο τόπο" σημαίνει πρώτα από όλα πολιτισμός και χρειάζεται πολιτισμένους τόσο για να προσφέρουν όσο και να προσφερθούν.
Επειδή έχουν γίνει πολύ καλοί να ξέρουν ότι αυξάνουν τις απαιτήσεις μας, περιμένουμε τη νέα παράσταση με αδημονία και  ξέρουν πια ότι ακόμα και σκελετό αν ζητήσουν στη Λίμνη θα τον έχουν!
 Καλή συνέχεια στους θεατρίνους μας και να ευφραίνουν πάντα στις καρδιές μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

προσέξτε τι γράφετε για να δημοσιευθεί.