Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Το τριήμερο των συλλόγων της Λίμνης

οι διοργανωτές επί το έργο!
Μπορεί ο καιρός να τα έφερε λίγο ανάποδα αλλά συνηθισμένοι από πυρκαγιές μέχρι φουρτούνες στη Λίμνη δεν θα μας πείραζε λίγο κρύο και λίγη ψιχάλα.
Αρκετός κόσμος στο χωριό μας και η εορταστική διάθεση των Αποκριών εκφράστηκε για άλλη μια φορά από τους πρωτοπόρους συλλόγους της περιοχής Το Λύμνι και τον Ποσειδώνα.
Οι Κυριακάτικες εκδηλώσεις από το Λύμνι συνοδεύτηκαν από χορούς (φυσικά) εκλεκτούς
μεζέδες και συγκρότημα με ζωντανή μουσική στη παραλία της Λίμνης.
Με την ακούραστη δουλειά τους τα μέλη του συλλόγου προσέφεραν τη ζεστασιά της πόλης μας σε κατοίκους και επισκέπτες μέχρι που σουρούπωσε.
Τη καθαρή Δευτέρα τη σκυτάλη των εκδηλώσεων πήρε ο Ποσειδώνας που με την ανησυχία της πιθανής βροχής έκανε τη δική του παραδοσιακή γιορτή στο προαύλιο του Κτηρίου Μελά.
Εκεί από το πρωί οι ερασιτέχνες ψαράδες έφτιαξαν τα παραδοσιακά φαγητά της μέρας και μαζί με τους νηστίσιμους μεζέδες , πολύ κέφι και μουσική έδωσαν τον απαραίτητο τόνο της ημέρας στους συνδαιτυμόνες.
Με χρηματοδότηση των συλλόγων (από την αγάπη των συμπατριωτών και φίλων τους) και με προσωπικές θυσίες, δόθηκε το απαραίτητο χρώμα και η ζωή που χρειάζεται η πόλη μας για να δείξουμε ότι είμαστε εδώ παρ'όλες τις αντιξοότητες.
Ο πολιτισμένος κόσμος συνεχίζει να ξεπερνάει τις μικρότητες,να καταθέτει τη ψυχή του για να γιορτάζει μαζί με φίλους και επισκέπτες, και να δείχνει τη δύναμη των Λιμνιωτών ακόμα και σε όσους είχαν την υποχρέωση να του δίνουν αυτοί δύναμη αλλά δεν το κάνουν.
Χαιρετίζουμε τους φίλους μας και όσους συνεισέφεραν σε αυτές τις προσπάθειες για να κάνουμε τη Λίμνη μεγάλη πάλι!
Υπενθυμίζουμε σε όσους αγαπούν τη Λίμνη ότι όσοι την αγαπούν τη φροντίζουν με ότι τους περνά από το χέρι, ακόμα και χωρίς να μιλάνε...
Και του χρόνου με υγεία!

Οι ερασιτέχνες ψαράδες αλλά επαγγελματίες σαν μάγειρες!

Ο Μιχάλης Ψύλλος του ΑΠΕ μαζί με τον Γιάννη Παλάντζα
Διασκέδαση παρά το τσουχτερό κρύο

Χοροί στο παραλιακό δρόμο 

μπέιμπυς

η ορχήστρα από τη Καρδίτσα που συνέδραμε στο Λυμνι

Ο Βουλευτής Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Θηβαίος απολαμβάνει τις εκδηλώσεις της απέναντι όχθης του Ευβοϊκού υπό το βλέμμα του Σταύρου Γεωργαντά. 
 
Ο Γιάννης προσέρχεται με μεγάλη όρεξη στο κτήριο Μελά, που είναι σημαιοστολισμένο με το Σκυλλία 2017


αρκετός κόσμος από το πρωί γύρω από τους μεζέδες.

Οι πρωινοί θρυλικοί μάγειροι και νυν θρυλικοί σερβιτόροι συνεχίζουν...

ο κουβάς του ομίλου υπερίπταται του τραπεζιού και βάζει ιδέες στον Τσακαλώτο
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

προσέξτε τι γράφετε για να δημοσιευθεί.