Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2017

Η ΑΡΓΩ-1 ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣΗ Κινητή Ιατρική Μονάδα «ΑΡΓΩ-1», ένα δώρο ζωής από το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙAΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ SAINT PIERRE ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ΒΕΛΓΙΟΥ στην περιοχή μας, εξοπλισμένη με καρδιογράφο, υπερηχογράφο, φορητό σπιρόμετρο, φορητό αναλυτή και στελεχωμένη με τους Ιατρούς του Κέντρου Υγείας Μαντουδίου που εκπαιδεύτηκαν στη χρήση του εξοπλισμού της στο Βέλγιο, ξεκινά το ταξίδι της στην παροχή ιατρικών υπηρεσιών σε οικογένειες που ζουν σε απομακρυσμένες περιοχές και έχουν δύσκολη πρόσβαση σε υγειονομική φροντίδα.
Τιμώντας τους συντελεστές αυτής της σπουδαίας προσφοράς σας προσκαλούμε το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 12:30 μ.μ. στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ, στην
τελετή παράδοσης της Κινητής Ιατρικής Μονάδας ΑΡΓΩ 1 που προσφέρει το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙAΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ «SAINT PIERRE» ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ στα πλαίσια της ΔΡΑΣΗΣ «ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΛΛΗΛΛΕΓΥΗ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ».
Υποδεχόμαστε :
•την Αντιδήμαρχο των Βρυξελλών και Πρόεδρο του δικτύου Δημοσίων Νοσοκομείων των Βρυξελλών Κα Faouzia Harich,
•την Πρόεδρο του ΔΣ του Νοσοκομείου St Pierre των Βρυξελλών Κα Pascale Peraita,
•τον Διευθυντή του Ιδρύματος St Pierre, Καθηγητή, Ιατρό Κο Michel Degueldre,
•το συμπατριώτη μας, με καταγωγή από την Κήρινθο, Γενικό Ιατρό, Κο Θεόδωρο Πλέρο, εμπνευστή και υπεύθυνο της ΔΡΑΣΗΣ για την ΕΥΒΟΙΑ.
•Δημοσιογράφους που συνοδεύουν τη βέλγικη αποστολή

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ-ΛΙΜΝΗΣ-ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

προσέξτε τι γράφετε για να δημοσιευθεί.