Για τη φωτιά της Λίμνης στο Συντονιστικό

Την Παρασκευή 25/11 έγινε ο απολογισμός του συντονιστικού οργάνου της Εύβοιας, που περιελάμβανε και τις εκτιμήσεις για τη μεγάλη πυρκαγιά της Λίμνης.
Ανάμεσα σε άλλους συμμετείχαν από τη περιοχή μας Η Δασάρχης Λίμνης Ζωή Κοτρώνη, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Ιστιαίας Κώστας Ψαρρός και ο αντιδήμαρχος Γ.Χαλούλιας και ο Νίκος Σκουμπρής από το Δήμο.
Διατυπώθηκαν απόψεις για το τι θα μπορούσε να γίνει καλύτερα , όπως στα θέματα συντονισμού και αναμένεται να εκδοθεί ένα τελικό πόρισμα από τη σύσκεψη.


Συνεδρίαση του ΣΝΟ στη Χαλκίδα από LAMIASTARGR
Διακόσιες δεκατέσσερις ήταν οι φωτιές που εκδηλώθηκαν φέτος στο νησί της Εύβοιας, σύμφωνα με τον απολογισμό του Συντονιστικού Οργάνου της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, που έγινε σήμερα στην πόλη της Χαλκίδας.
Οι υπεύθυνοι των αρχών μίλησαν για καλοκαίρι που θύμιζε τις μεγάλες πυρκαγιές που έζησε η Ελλάδα το 2007. Επεσήμαναν αναλυτικά τα προβλήματα και τις αιτίες που προκάλεσαν την εξάπλωση της μεγάλης φωτιάς στην Λίμνη Ευβοίας. Επίσης παρουσιάστηκε το νέο drone που απέκτησε η Περιφέρεια Στερεάς για απευθείας εικόνα με το σημείο της μεγάλης καταστροφής, έτσι ώστε να γίνεται καλύτερος συντονισμός των δυνάμεων.


Εκ μέρους της Δασικής υπηρεσίας ο Αντώνης Ακριώτης από τη Διεύθυνση δασών, η Ζωή Κοτρώνη Δασάρχης Λίμνης και ο Γιώργος Μήλιος δασάρχης Χαλκίδας.


βίντεο-φωτογραφίες από το  Σταρ Λαμίας
http://lamiastar.gr/index.php/topika-nea/eyvoia/81682-ti-eipan-sto-sno-sti-xalkida-gia-tin-fotia-tis-limnis

Σχόλια