Τρίτη, 5 Ιανουαρίου 2016

Πρόστιμα για κλάρες στρώματα κλπ


Με ανακοίνωση που μπήκε μαζί με τους λογαριασμούς ύδρευσης η Δημοτική κοινότητα Λίμνης προσπαθεί να βάλει μια τάξη στο μέγα θέμα των σκουπιδιών της πόλης.
Κλάρες ,ογκώδη σκουπίδια κλπ θα επισείουν τσουχτερά πρόστιμα για τους δημότες που τα αφήνουν  οπουδήποτε..
Μακάρι να πιάσει.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Συνδημότες/σες
με την παρούσα θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματα σας που αφορούν την τήρηση της καθαριότητας και την διασφάλιση της δημόσιας υγείας, όπως αυτά αναφέρονται στον κανονισμό καθαριότητας του Δήμου μας (Αρ.Αποφ. Δ.Σ 9/2012).
Η αποκομιδή-μεταφορά των ογκωδών δημοτικών απορριμμάτων (παλαιά έπιπλα, άχρηστες οικιακές
συσκευές, στρώματα κ.λ.π.), θα πραγματοποιείται ΜΟΝΟ κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στο τηλ. 22270 32258.
Ο Δήμος δεν υποχρεούται στην αποκομιδή αυτών των απορριμμάτων όταν αυτά είναι σε ποσότητες τέτοιες, ώστε να μην είναι σε θέση με υπάρχουσες δυνατότητες του, να ανταποκριθεί στις εργασίες αποκομιδής.
Σε περίπτωση που τα απορρίμματα αυτά αφεθούν χωρίς συνεννόηση με το Δήμο, θεωρείται ότι καταλαμβάνουν Δημοτικό χώρο και θα επιβάλλεται πρόστιμο από 100 € έως 500€.
Τέλος όσον αφορά τα προϊόντα κηπευτικών εργασιών (υπόλοιπα κοπής δέντρων, θάμνων, κλαδιά κ.λ.π.), αυτά απομακρύνονται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΣ από τους υπεύθυνους με δικά τους μέσα. Σε αντίθετη περίπτωση ο Δήμος θα επιβάλλει πρόστιμο από 50 € έως 300 €.
ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΙΜΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

προσέξτε τι γράφετε για να δημοσιευθεί.