Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ…


Πάμπος Σ. Χατζηλαμπής

Αν δεν ήταν τραγικό το θέμα, θα προκαλούσε γέλια και θα ήταν μια ακόμα εκ του ασφαλούς ενορχηστρωμένη γελοιότητα από αυτές που εδώ και κάποιους μήνες ταλανίζουν το Δήμο Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Άννας.
Ένα τσούρμο "Ανώνυμοι" αναδεύονται στο βούρκο των κατηγοριών και των ύβρεων, προσπαθώντας στην πλειοψηφία τους να αναδείξουν την αγνότητα και τιμιότητα του δημάρχου Χρ. Καλυβιώτη, που, σαν το τζίνι του φαναριού του Αλαντίν, προέκυψε για να
σώσει το Δήμο από τα νύχια όσων ο ίδιος κατάταξε στην συνομοταξία των "λαμόγιων" και "αμαρτωλών"...
Και, βέβαια, αναφύονται πληθώρα αποριών, αγαπητοί μου συνδημότες. Μεταξύ αυτών και οι παρακάτω:
Είναι δυνατόν να ΜΗΝ έχει όνομα ή να μην έχει το θάρρος να το πει δημόσια υπογράφοντας αυτά που γράφει ούτε ένας από αυτούς τους «Ανώνυμους»; 
Μήπως, αυτός που συνεχώς ασχολείται  με το θέμα είναι ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ που δεν τολμά να "βγει στο μεϊντάνι" γιατί  μετά το πρώτο του ολίσθημα απόκτησε εθισμό και εξάρτηση  από την «ανωνυμία» του;
Ή, άραγε, αυτοί οι «ανώνυμοι» είναι πολλοί αλλά ντρέπονται για όσα λένε  κι όσα κάνουν και προτιμούν το διασυρμό του «Ανώνυμου» αντί των ιδίων;Εκτός κι αν έχουμε γυρίσει στην εποχή των κουκουλοφόρων ή στην πρόσφατη περίοδο των υπογείων του Μαξίμου με τις διαδικτυακές τους δραστηριότητες...
Όπως και να ‘χει το πράγμα, όση αηδία κι αν προκαλεί,  όσο κι αν μήνες τώρα ο Δήμος βολοδέρνει, δεν είναι τίποτε άλλο από αυτό που έκανε την άγρια και σέξι Τασούλα του Κίτσου να αναφωνήσει σπαρακτικά:
ΤΡΑΤΖΙΚ!!!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δυο από τα οδικά εγκλήματα της Βόρειας Εύβοιας.

του Πάνου Β.

Με αφορμή και το σημερινό ατύχημα στη διασταύρωση Κουρκουλών-Δάφνης με την "Εθνική" Αιδηψού Χαλκίδας, ας υπενθυμίσουμε στη νέα δημοτική αρχή τα δυο μεγάλα οδικά εγκλήματα της περιοχής.
Η είσοδος στη Λίμνη όπως ερχόμαστε από Χαλκίδα στη περιοχή του Αρχάγγελου γίνεται παράνομα από παραβίαση της διπλής διαχωριστικής γραμμής και με "εξαφάνιση" της αντίστοιχης πινακίδας εδώ και χρόνια.Η δε είσοδος από την αντίθετη κατεύθυνση είναι τσιμενταρισμένη για κάποιους λόγους που μόνο οι μηχανικοί που σχεδίασαν τον "κόμβο" ξέρουν.
Το να στρίψεις από εκεί για τη Λίμνη πάλι πρέπει ή να είσαι  εκπαιδευμένος ντόπιος ή να έχεις μαντικές ικανότητες ακόμα και με χρήση του τζιπιες.

Η Ιστορία του γιατί και του πως έγινε αυτό είναι πολύ λυπητερή, αλλά πρέπει να τη ξεπεράσουμε και να κάνουμε μια ασφαλή δευτερεύουσα είσοδο στη πόλη αντικαθιστώντας αυτή τη λαιμητόμο.
Το αν καταργηθεί είναι αδιανόητο γιατί ιδιαίτερα το καλοκαίρι είναι μοναδική διέξοδος τόσο για το κυκλοφο…

Να κλείσουμε τα σύνορα της Λίμνης...

του Πάνου Β. Ο Ιός έφτασε δίπλα μας.Με ένα ταξίδι στον Πανάγιο τάφο ο βορειοευβοιώτης από τον Άγιο, άλλα είχε στο μυαλό του κι άλλα κατάφερε.Αντί για το υιό του θεού έφερε τον κορωναϊό ,ανεπιθύμητο μετανάστη και αόρατο εχθρό.
Ήδη Ιστιαία και Αιδηψός άρχισαν να δοκιμάζονται σε πολλά επίπεδα.
Στη Λίμνη η επόμενη μέρα είναι δίπλα μας.Πολύ κοντύτερα από τη μακρινή Κίνα.
Τι να κάνουμε λοιπόν;
Το οδικό μας δίκτυο μας επιτρέπει με ένα οδόφραγμα στο νεκροταφείο,ένα στον Αρχάγγελο και ένα στο Χριστό να φράξουμε όλες τις διόδους προς το χωριό μας.Κανείς δεν μπαίνει,κανείς δεν βγαίνει.Κανείς δεν αρρωσταίνει από τον ιό.
Γιατί αν αρρωστήσει από κάτι άλλο τη πατήσαμε.
Με αγωνία και παρέα τη τιβί θα περιμένουμε 1-2 μήνες ή 1-2 χρόνια τη λήξη του συναγερμού.Θα τραφούμε με ψάρια ευβοϊκού ,χόρτα του βουνού και κατσικάκια από τα μαντριά.Δεν έχουμε μείνει και τόσοι για να μη μας φτάνουν.
Με τους συγγενείς που θα αρρωσταίνουν στον υπόλοιπο κόσμο θα επικοινωνούμε μέσω βάιμπερ που θα είναι απόλυτα ασφαλές γ…

200 ΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΣΥΝΔΗΜΟΤΗ

INMEMORIAM 200 ΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΣΥΝΔΗΜΟΤΗ


του Πάμπου Χατζηλαμπή Κρίμα, χίλιες φορές κρίμα που ο χαμός ενός παλικαριού ξαναφέρνει το πρόβλημα των υποδομών και των προτεραιοτήτων της Βόρειας Εύβοιας...
Αλλά ο θάνατος του Άγγελου είμαι σίγουρος πως σπιρουνίζει τη σκέψη όλων όσων προβληματίζονται και επιζητούν το γενικό καλό. Δεν είναι, δεν μπορεί να είναι και να μείνει ως μια παράπλευρη απώλεια της εγκατάλειψης που σοβεί και ταλανίζει τη Βόρεια Εύβοια.
Πάνω και πριν απ' όλα καθιστά απαραίτητο το χαρακτηρισμό ως επείγουσας της ανάγκης ενός περιφερειακού Νοσοκομείου ή/και ενός Κέντρου Υγείας καλά οργανωμένου, εξοπλισμένου και στελεχωμένου.
Αν μας ενδιαφέρει η καθημερινότητα των πολιτών της Βόρειας Εύβοιας, δεν υπάρχει τίποτε άλλο πιο σημαντικό στις υποδομές ολόκληρης της περιοχής…
Ας αρχίσει από τα θέματα υγείας η επανεκκίνηση της ανάπτυξης που όλοι θέλουμε. Οι δρόμοι, οι σήραγγες, τα Ferry, και τα ραπανάκια για την όρεξη ως αναγκαίες υποδομές μπορούν να περιμένουν και θα …