Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο Γιώργος Παναγιώτου πρωταθλητής στα ΜΧ2


Στη κατηγορία ΜΧ2 στον 4ο αγώνα του πανελληνίου πρωταθλήματος στο Αίγιο , που έγινε στις 16 Νοέμβρη ο Γιώργος Παναγιώτου, μαθητής στο Λύκειο Λίμνης, πήρε τον τίτλο του πρωταθλητή.

Από τη σελίδα της διοργάνωσης:

.....Σε τεντωμένο σκοινί βρισκόταν η κατηγορία με οριακή διαφορά στις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Ο Νικόλας Φανουράκης είχε μόλις δύο βαθμούς από τον δεύτερο Γιόχαν Αναστ. Διονυσίου αλλά κανείς δεν είχε υπολογίσει ότι με δέκα βαθμούς διαφορά από την κορυφή, ο νικητής του προηγούμενου αγώνα στην Χαλκίδα Γιώργος Παναγιώτου θα είχε
ελπίδες για τον τίτλο. Το είχε υπολογίσει όμως ο ίδιος και με καθαρό μυαλό ανέβηκε και κρατήθηκε στην τρίτη θέση στο πρώτο σκέλος χωρίς να εμπλακεί στην μάχη του “γερόλυκου” Νίκου Ανδρέου με τον Παύλο Σιδέρη και διεκδίκησε χωρίς ρίσκο την νίκη στο δεύτερο σκέλος από τον Ν.Ανδρέου. Αποτέλεσμα ήταν ο τίτλος να πάει στον Παναγιώτου(3-1) μετά τις κακές εμφανίσεις των Διονυσίου και Φανουράκη και μάλιστα αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Παναγιώτου είχε δεχτεί ποινή στον προηγούμενο αγώνα του Αιγίου χάνοντας αρκετούς βαθμούς. Όσο για τον αγώνα και αυτός κατέληξε στον Παναγιώτου με δύο τερματισμούς στην πρώτη τριάδα....

Επίσης στην κατήγορια MX2 έτρεξαν απο την Βόρεια Έυβοια ο Σταύρος Λάζος (22ος) Λαζάρου Παύλος (25ος) Χατζηκωνσταντίνου Ανδρέας (35ος) στις 50 συμμετοχές που βαθμολογήθηκαν στο Πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδος.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : 6944628486 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ


http://mxin.gr/2015/11/16/4%CE%BF%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CF%8E%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CF%80%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B1%CE%B8%CE%BB%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%BC%CF%87-%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%BF%CF%82-2015-2/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δυο από τα οδικά εγκλήματα της Βόρειας Εύβοιας.

του Πάνου Β.

Με αφορμή και το σημερινό ατύχημα στη διασταύρωση Κουρκουλών-Δάφνης με την "Εθνική" Αιδηψού Χαλκίδας, ας υπενθυμίσουμε στη νέα δημοτική αρχή τα δυο μεγάλα οδικά εγκλήματα της περιοχής.
Η είσοδος στη Λίμνη όπως ερχόμαστε από Χαλκίδα στη περιοχή του Αρχάγγελου γίνεται παράνομα από παραβίαση της διπλής διαχωριστικής γραμμής και με "εξαφάνιση" της αντίστοιχης πινακίδας εδώ και χρόνια.Η δε είσοδος από την αντίθετη κατεύθυνση είναι τσιμενταρισμένη για κάποιους λόγους που μόνο οι μηχανικοί που σχεδίασαν τον "κόμβο" ξέρουν.
Το να στρίψεις από εκεί για τη Λίμνη πάλι πρέπει ή να είσαι  εκπαιδευμένος ντόπιος ή να έχεις μαντικές ικανότητες ακόμα και με χρήση του τζιπιες.

Η Ιστορία του γιατί και του πως έγινε αυτό είναι πολύ λυπητερή, αλλά πρέπει να τη ξεπεράσουμε και να κάνουμε μια ασφαλή δευτερεύουσα είσοδο στη πόλη αντικαθιστώντας αυτή τη λαιμητόμο.
Το αν καταργηθεί είναι αδιανόητο γιατί ιδιαίτερα το καλοκαίρι είναι μοναδική διέξοδος τόσο για το κυκλοφο…

Να κλείσουμε τα σύνορα της Λίμνης...

του Πάνου Β. Ο Ιός έφτασε δίπλα μας.Με ένα ταξίδι στον Πανάγιο τάφο ο βορειοευβοιώτης από τον Άγιο, άλλα είχε στο μυαλό του κι άλλα κατάφερε.Αντί για το υιό του θεού έφερε τον κορωναϊό ,ανεπιθύμητο μετανάστη και αόρατο εχθρό.
Ήδη Ιστιαία και Αιδηψός άρχισαν να δοκιμάζονται σε πολλά επίπεδα.
Στη Λίμνη η επόμενη μέρα είναι δίπλα μας.Πολύ κοντύτερα από τη μακρινή Κίνα.
Τι να κάνουμε λοιπόν;
Το οδικό μας δίκτυο μας επιτρέπει με ένα οδόφραγμα στο νεκροταφείο,ένα στον Αρχάγγελο και ένα στο Χριστό να φράξουμε όλες τις διόδους προς το χωριό μας.Κανείς δεν μπαίνει,κανείς δεν βγαίνει.Κανείς δεν αρρωσταίνει από τον ιό.
Γιατί αν αρρωστήσει από κάτι άλλο τη πατήσαμε.
Με αγωνία και παρέα τη τιβί θα περιμένουμε 1-2 μήνες ή 1-2 χρόνια τη λήξη του συναγερμού.Θα τραφούμε με ψάρια ευβοϊκού ,χόρτα του βουνού και κατσικάκια από τα μαντριά.Δεν έχουμε μείνει και τόσοι για να μη μας φτάνουν.
Με τους συγγενείς που θα αρρωσταίνουν στον υπόλοιπο κόσμο θα επικοινωνούμε μέσω βάιμπερ που θα είναι απόλυτα ασφαλές γ…

200 ΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΣΥΝΔΗΜΟΤΗ

INMEMORIAM 200 ΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΣΥΝΔΗΜΟΤΗ


του Πάμπου Χατζηλαμπή Κρίμα, χίλιες φορές κρίμα που ο χαμός ενός παλικαριού ξαναφέρνει το πρόβλημα των υποδομών και των προτεραιοτήτων της Βόρειας Εύβοιας...
Αλλά ο θάνατος του Άγγελου είμαι σίγουρος πως σπιρουνίζει τη σκέψη όλων όσων προβληματίζονται και επιζητούν το γενικό καλό. Δεν είναι, δεν μπορεί να είναι και να μείνει ως μια παράπλευρη απώλεια της εγκατάλειψης που σοβεί και ταλανίζει τη Βόρεια Εύβοια.
Πάνω και πριν απ' όλα καθιστά απαραίτητο το χαρακτηρισμό ως επείγουσας της ανάγκης ενός περιφερειακού Νοσοκομείου ή/και ενός Κέντρου Υγείας καλά οργανωμένου, εξοπλισμένου και στελεχωμένου.
Αν μας ενδιαφέρει η καθημερινότητα των πολιτών της Βόρειας Εύβοιας, δεν υπάρχει τίποτε άλλο πιο σημαντικό στις υποδομές ολόκληρης της περιοχής…
Ας αρχίσει από τα θέματα υγείας η επανεκκίνηση της ανάπτυξης που όλοι θέλουμε. Οι δρόμοι, οι σήραγγες, τα Ferry, και τα ραπανάκια για την όρεξη ως αναγκαίες υποδομές μπορούν να περιμένουν και θα …