Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2015

Σε Λίμνη, Ροβιές ξεκινούν τα νέα εκπαιδευτικά προγράμματα του ΚΔΒΜ


ΝΕΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ  ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ-ΛΙΜΝΗΣ-ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΕΤΟΣ  2015-2016.

Ο Δήμος Μαντουδίου-Λίμνης- Αγίας Άννας  και το Υπουργείο Πολιτισμού Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης & Νέας Γενιάς και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης- Αγίας Άννας, στο οποίο θα υλοποιηθούν 25 ή 50 ώρα εκπαιδευτικά προγράμματα, καθώς μπορούν να τα παρακολουθήσουν όλοι οι
κάτοικοι άνω το 18ετών Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ &  ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΔΩΡΕΑΝ.
Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης. Η κατάταξη σε τμήματα μάθησης γίνεται ανάλογα με τις αιτήσεις των υποψηφίων  και τηρείται σειρά προτεραιότητας ανάλογα με την ημερομηνία υποβολής της αίτησης. Στο τέλος κάθε εκπαιδευτικού προγράμματος χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης.  

Τα έντυπα των αιτήσεων θα διανέμεται από τα Κ.Ε.Π. και τα κατά τόπους Δημοτικά και Κοινοτικά καταστήματα. Οι υπάλληλοι του ΚΕΠ δεν είναι υπεύθυνοι για την ενημέρωση αναφορικά με τη συμπλήρωση της αίτησης και τα προγράμματα, που θα υλοποιηθούν.
Οι υποψήφιοι μπορούν ζητήσουν πληροφορίες ή/και να υποβάλλουν την αίτησή τους, στα γραφεία του Κέντρου Δία Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ)  του Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης- Αγίας Άννας  (Δημαρχείο Μαντουδίου τηλ 2227350212 Υπ.Εκπαίδευσης  κ.Χαλιούλια Ελένη).
Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής, με την επισύναψη της σχετικής αίτησης και αντιγράφου της αστυνομικής ταυτότητας ή αντιγράφου διαβατηρίου (σκαναρισμένου) στο e-mail: kdvm911@gmail.com    
Τέλος μπορείτε να μας βρείτε ηλεκτρονικά στην διεύθυνση του δικτυακού τόπου του Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης- Αγίας Άννας  www.malian.gov.gr και το έντυπο αίτησης στον σύνδεσμο Δια Βίου Μάθηση στους Δήμους.

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΚΑΙ ΡΟΒΙΕΣ
ü ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ
ü ΡΩΣΙΚΑ
ü ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ
ü ΑΓΓΛΙΚΑ
ü ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

ü ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΕΡΓΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ü ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΑΓΧΟΥΣ


Καταληκτική Ημερομηνία Υποβολής Αιτήσεων 23/10/2015


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

προσέξτε τι γράφετε για να δημοσιευθεί.