Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου 2015

Άρωμα Λίμνης στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης!


Ο Χρήστος Γεωργίου παρουσιάζει την επανέκδοση  βιβλίου του στη ΔΕΘ
Την προσεχή Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015 στις 18:30 στο Περίπτερο 15 της ΔΕΘ, stand 57, ο συμπατριώτης μας Δρ. Χρήστος Ε. Γεωργίου, μας προσκαλεί στην παρουσίαση της Β' έκδοσης του βιβλίου του "Η διαδικασία διαδοχής στις οικογενειακές επιχειρήσεις" που έχει συγγράψει με τον ελληνοαμερικανό καθηγητή management κ. Αστέριο Κεφαλά. Το βιβλίο παρουσιάζουν ο πρ. Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ)
(www.sbbe.gr) και Πρόεδρος της ΖΑΝΑΕ Α.Ε. (www.zanae.gr) κ. Νικόλαος Πέντζος και ο Πρόεδρος και Δνων Σύμβουλος της "ΣΑΜΑΡΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Α.Ε." (http://www.samaras-co.com) κ. Δημήτρης Σαμαράς. Έχουν προσκληθεί ο κ. Ανδρέας Χατζηδαμιανού, FAMILY BUSINESS LEADER ERNST & YOUNG ΕΛΛΑΔΑΣ (http://www.ey.com/GR/en/Home) και η κα Μαρίνα Οφλούδη - Γιαβρόγλου, Δνουσα Σύμβουλος, ΜΥΛΟΙ ΣΟΓΙΑΣ. (http://www.soya-mills.gr/) Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Πρόεδρος της ΔΕΘ κ. Τάσος Τζήκας, η εκδότρια κα Αλεξάνδρα Βοβολίνη και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) κ. Αθανάσιος Σαββάκης. Την εκδήλωση συντονίζει η δημοσιογράφος του ΑΠΕ-ΜΠΕ κα Αλεξάνδρα Γούτα.
Σημειώνουμε ότι όποιος ιδιοκτήτης οικογενειακής επιχείρησης ενδιαφέρεται, μπορεί να επικοινωνήσει με τον κ. Γεωργίου (welcome@georgiouchristos.gr) και να λάβει ΔΩΡΕΑΝ μια διαγνωστική μελέτη η οποία θα αφορά στην "Υγεία της Οικογενειακής του Επιχείρησης", ως προσφορά από τον συγγραφέα για τον εορτασμό της Β' έκδοσης του βιβλίου της "διαδοχής"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

προσέξτε τι γράφετε για να δημοσιευθεί.