Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2015

"ΑΤΑΛΑΝΤΗ" -ΝΟ Λίμνης


38ο φεστιβάλ "ΕΛΥΜΝΙΑ 2015 - ΑΝΑΣΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ"
ΝΟ Λίμνης Ευβοίας - Τμήμα Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης

Η ώρα του μεγαλύτερου ιστιοπλοϊκού γεγονότος του καλοκαιριού για τους δύο απέναντι γείτονες έφτασε!!!! Το Σαββατοκύριακο 1-2 Αυγούστου ο ΝΟ Λίμνης συνδιοργανώνει με τον ΝΟ Αταλάντης το αγώνα "ΑΤΑΛΑΝΤΗ" που έχει γίνει θεσμός εδώ και χρόνια για τις δύο απέναντι στεριές.
 Η διαδρομή απλή σύντομη και offshore, Το Σάββατο Λίμνη --> Αταλάντη (συνολικής
απόστασης 12 ναυτικών μιλίων) και την Κυριακή η επιστροφή. Το κλίμα του αγώνα μοναδικό, οικογενειακό, για να θυμίζει σε όλους μας το νόημα και την αξία του αθλητισμού. 
Οι συμμετέχοντες όπως κάθε χρόνο θα έχουν την ευκαιρία το Σάββατο το βράδυ στη εκδήλωση του ΝΟΑΤ να γευτούν την πεντανόστημη, επίσης θεσμοποιημένη γουρουνοπούλα!! Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ στον αγώνα μας καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε οτι ο ΝΟΛ προσφέρει την δυνατότητα σε παλιούς και νέους ιστιοπλόους, λάτρεις του αθλήματος, αλλά και όσους θέλουν να γνωριστούν με την Ιστιοπλοΐα ανοικτής θαλάσσης, την δυνατότητα να συμμετέχουν στα αγωνιζόμενα σκάφη ως πλήρωμα.
 Για πληροφορίες - συμμετοχές απευθυνθείτε στον κο Χρυσομάλλη Δημήτρη, έφορο του τμήματος, στο τηλέφωνο 6979710962. Ραντεβού το Σάββατο στην όμορφη Λίμνη!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

προσέξτε τι γράφετε για να δημοσιευθεί.