Σάββατο, 30 Μαΐου 2015

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ «ΣΚΥΛΛΙΑ 2015» ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Κ. ΣΠΑΝΟ


Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Σπανό στη Χαλκίδα είχε, την Παρασκευή 29 Μαΐου 2015, ο Δρ. Παλάντζας Γιάννης, υπεύθυνος, της μοναδικής στην Ελλάδα, Διοργάνωσης Μαραθώνιας Κολύμβησης «ΣΚΥΛΛΙΑΣ 2015» και εκπρόσωπος του Δ.Σ. του Ομίλου Ερασιτεχνών Αλιέων Λίμνης «Ο Ποσειδών», φορέα της εκδήλωσης. Με αυτό τον τρόπο δόθηκε συνέχεια σε προηγούμενη ενημερωτική παρέμβαση

του Ομίλου σε σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας παρόντος και του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Μπακογιάννη.
«Ο ΣΚΥΛΛΙΑΣ 2015» αποτελεί εδώ και 5 χρόνια σημείο αναφοράς των δρώμενων στη μαραθώνια Κολύμβηση ανοικτής θαλάσσης και έχει διαμορφώσει μια τεράστια δυναμική προώθησης το αθλήματος αλλά και προβολής της ιστορικής παράδοσης και των καταπληκτικών δυνατοτήτων τουριστικής ανάπτυξης της Βόρειας Εύβοιας.
Ο Κ. Σπανός συμφώνησε η Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας να προστεθεί στους συνδιοργανωτές της εκδήλωσης και να τη στηρίξει οικονομικά με συμβολικό τρόπο, λόγω της δυσμενούς δημοσιονομικής συγκυρίας. Η συνάντηση έκλεισε με τις καλύτερες εντυπώσεις αλλά και τη διάθεση και των δύο μερών να συνεργαστούν μελλοντικά για την περαιτέρω στήριξη και προώθηση του Αγώνα.
Ο «ΣΚΥΛΛΙΑΣ 2015», λοιπόν, «προ των πυλών», 11 και 12 Ιουλίου 2015 στη Λίμνη Ευβοίας, απευθύνει πρόσκληση σε όλους και όλες, μικρούς και μεγάλους, που αγαπούν τη θάλασσα και την κολύμβηση να έρθουν κοντά μας. Πληροφορίες συμμετοχής: https://sites.google.com/site/skylliaslimni/ ή στο: e-mail ipalantzas@yahoo.gr ή στο τηλ.: 6946536694.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

προσέξτε τι γράφετε για να δημοσιευθεί.