Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου 2014

Διακρίσεις για το Γυμνάσιο και Λύκειο Λίμνης

οι συμμετέχοντες μαθητές με τη διευθύντρια του Γυμνασίου Λίμνης Γεωργία Λάττα
Συνεχίζοντας την παράδοση των επιτυχιών και διακρίσεων των Σχολείων τους,  μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου και Λυκείου Λίμνης πέτυχαν την απόλυτη επίδοση στον πρόσφατο Πανελλήνιο Διαγωνισμό για τα Δάση και τη Δασοπονία:
Συγκεκριμένα οι μαθήτριες του Γυμνασίου Λίμνης, συγκροτώντας τη χρυσή ομάδα,: Χρυσομάλλη Αγγελική, Τομαρά Λυδία και Παλάντζα Μαρία αναδείχθηκαν νικήτριες του Διαγωνισμού και θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στον αντίστοιχο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Εberswalde, του Κρατιδίου του Βερολίνου, από 29 Σεπτεμβρίου έως 4 Οκτωβρίου 2014. Στην αποστολή θα συμμετέχουν ο Καθηγητής κ. Σαββάκης Κώστας, ο κ. Ζίγκηρης Σπύρος και εκπρόσωποι του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας.
οι νικήτριες του διαγωνισμού
Στη Δεύτερη θέση κατετάγησαν η ομάδα των: Τσιακαράκη Ναπολέοντα, Τσιακαράκη Κατερίνα και Χαλαστή Μαρία, ενώ την Τρίτη θέση κατέλαβαν οι: Ταγάρα Ζωή, Μαναρίτσα Κωνσταντίνα και ο Ευσταθίου Αθανάσιος. Ας σημειωθεί ότι και την προηγούμενη χρονιά μαθητές/τριες των Σχολείων μας κατέκτησαν τη δεύτερη θέση.
Για όλους τους θα υπάρχει μελλοντικά και πρόσκληση φιλοξενίας τους στο Εθνικό Δρυμό της Πάρνηθας.
Μπράβο στα παιδιά μας που έχουν ακόμα όρεξη και διάθεση να υπερβαίνουν τη ασθμαίνουσα εκπαιδευτική και κοινωνική πραγματικότητα, που υποβάλουν τον εαυτό τους σε δοκιμασίες, για πολλούς από εμάς ανώφελες, που τιμούν, με τη δράση τους, τον εαυτό τους, την οικογένειά τους και το Σχολείο τους. Ευχόμαστε στη Διαγωνιστική μας Ομάδα Καλή Συνέχεια και Αlles Gute!!   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

προσέξτε τι γράφετε για να δημοσιευθεί.