Δευτέρα, 14 Απριλίου 2014

ΜΕΓΑΣ ΕΙΣΑΙ …ΣΚΥΛΛΙΑ


Πρωτοφανές είναι το ενδιαφέρον, εντός και εκτός συνόρων,  για τη Διοργάνωση Μαραθώνιας Κολύμβησης  ΣΚΥΛΛΙΑΣ 2014, στις 12 και 13 Ιουλίου 2014, στη Λίμνη Ευβοίας. Ευρωπαϊκά και Ελληνικά ηλεκτρονικά Μέσα Ενημέρωσης την προβάλλουν ως ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και ήδη έχουμε τις πρώτες ξένες συμμετοχές αθλητών και Ολυμπιακών Ομάδων. Οι αιτήσεις συμμετοχών, τρεις μήνες πριν τον Αγώνα, έχουν ανέλθει στις είκοσι και μάλλον έπεται συνέχεια… Η πολυπόθητη προβολή και τουριστική ανάπτυξη της περιοχής επιτυγχάνεται μέσα από τη συγκεκριμένη Διοργάνωση με τον
καλύτερο τρόπο, αρκεί βέβαια να τύχει της υποστήριξης, οικονομικής και οργανωτικής, από όλους μας.  
Ο Διάπλους του Β. Ευβοϊκού διευρυμένος από φέτος σε Διοργάνωση Μαραθώνιας Κολύμβησης επιχειρεί από το 2011 να αναδειχθεί σε πρωτοποριακό Θεσμό προώθησης της Κολύμβησης Ανοικτής Θαλάσσης για όλες τις ηλικίες και να καθιερώσει τη Λίμνη και τη Βόρεια Εύβοια ως σημείο αναφοράς των σχετικών αθλητικών δραστηριοτήτων.
Εξάλλου, η φετινή συγκυρία προβολής της ταινίας: «300 η άνοδος της αυτοκρατορίας» προβάλλει, εξ αντικειμένου, και πολλαπλασιάζει το διεθνές ενδιαφέρον για την ιστορία και «το ύφος» της περιοχής, ενώ αναδεικνύει τη φυσιογνωμία του Σκυλλία στο επίπεδο ενός ιδεώδους ύφυδρου πολεμιστή και αθλητικού προτύπου ικανού να εμπνεύσει όλους μας με τα καταπληκτικά στοιχεία, που συνθέτουν την προσωπικότητά του. Στις 12 και 13 Ιουλίου 2014 στη Λίμνη Ευβοίας… Ελάτε κοντά.


                                                     ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

21 συμμετοχές 14-4 και αυξάνουν!
δείτε και σεις ποιοί:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

προσέξτε τι γράφετε για να δημοσιευθεί.