Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2014

Πραξικοπηματικά, χωρίς γιατρούς η Λίμνη!


Σήμερα το μεσημέρι και χωρίς προηγούμενη ενημέρωση έκλεισαν τα Ιατρεία του ΕΟΠΥΥ στη Λίμνη.Οι γιατροί εξαναγκάσθηκαν να τα εγκαταλείψουν από 12 μελή επιτροπή παραλαβής ιατρείων και εξοπλισμού του ΕΟΠΥΥ.
Χωρίς προηγούμενη επίδοση χαρτιού διαθεσιμότητας , έμαθαν ότι είναι πια εκτός υπηρεσίας.Επίσης ότι έχουν να διαλέξουν ανάμεσα στα ιδιωτικά ιατρεία και στην
αποκλειστική απασχόληση στον νέο οργανισμό (άγνωστο πότε θα πάρει μπρος!).Επίσης όσοι επιλέξουν το νέο οργανισμό πέρα από μισθούς πείνας θα έχουν τη πιθανότητα να υπηρετήσουν μακρυά από το σπίτι τους.
Η δημοτική αρχή ενημερώθηκε αλλά δεν μπόρεσε να αλλάξει τις ειλημμένες αποφάσεις. όπως και στο κενό έπεσαν οι υποσχέσεις των βουλευτών του νομού περί παραμονής των Ιατρείων.
Οι υπηρεσίες των ιατρών Κουρκουβά,Γεωργίου και Χρυσομάλλη μεταφέρονται στην αρμοδιότητα της αγροτικής Ιατρού ασχέτως ειδικότητας!
Με τον ίδιο τρόπο κλείσανε ιατρεία στην Αιδηψό (Φιλίππου, Γονέος)
Οι Λιμνιώτες ασφαλισμένοι στο έλεος του θεού και των χιλιομέτρων προς το άγνωστο, νέα επιβάρυνση για τους αρρώστους στα ιδιωτικά ιατρεία, και η υγεία στο δρόμο της παιδείας και της εργασίας!

1 σχόλιο:

προσέξτε τι γράφετε για να δημοσιευθεί.