Παρουσίαση του βιβλίου του Χρήστου Ε, Γεωργίου
Ένας από τους διακεκριμένους Λιμνιώτες , εκτός Λίμνης, ο οικονομολόγος Χρήστος Γεωργίου του Ευταγγέλου, Ph. D. διευθυντής Τεκµηρίωσης και Μελετών του Συνδέσµου Βιοµηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), παρουσιάζει το βιβλίο Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΑΔΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,  που συνέγραψε με τον
Α.Κεφαλά και αντικείμενο το πως θα σας διαδεχτούν στην οικογενειακή σας επιχείρηση.Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει :
 ειδικά για την την Αθήνα ο χώρος ECO ZONE βρίσκεται στην οδό:
 Βλαχάβα 6-8 (κάθετος Αθηνάς 24), 105 51 Αθήνα,
στάση Μετρό Μοναστηράκι,Πληροφορίες: 210 33 14 714
Πάρκινγκ: Πλατεία Κοτζιά, είσοδος από Σοφοκλέους ή από Λυκούργου


σχετικά με το βιβλίο:
Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΑΔΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΑΣΤΕΡΙΟΣ Γ. ΚΕΦΑΛΑΣ-ΧΡΗΣΤΟΣ Ε. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δεν υπάρχει επιτυχία χωρίς μια καλή διαδοχή
Το βιβλίο προσφέρει μερικές πρακτικές ιδέες που θα διευκολύνουν τον ιδιοκτήτη μιας οικογενειακής επιχείρησης να προχωρήσει στη διαδικασία διαδοχής.
Το πρώτο μέρος είναι αφιερωμένο στο θέμα των βασικών αρχών της Οργάνωσης και Διαχείρισης της υπό μεταβίβαση επιχείρησης, με δεδομένο ότι η καλή διαδοχή προϋποθέτει μια καλά οργανωμένη επιχείρηση.
Το δεύτερο μέρος αναφέρεται στο πόσο σημαντικό είναι ένας ιδιοκτήτης να γνωρίζει τις βασικές αρχές λειτουργίας και ανάπτυξης της επιχείρησης, ώστε να μπορέσει να δημιουργήσει μια ελκυστική επιχείρηση στο διάδοχο. Έτσι, το έργο της μεταλαμπάδευσης θα είναι πιο εύκολο και πιο αποδοτική θα είναι μια ομαλή και επιτυχημένη παράδοση της επιχείρησης στους μελλοντικούς διαδόχους.

μπορείτε να το βρείτε εδώ:

Σχόλια