Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

O ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣ JORG PAGGERαπό τη σελίδα του 
Ολυμπιακού Λίμνης
στο facebook


Πριν τρεις μέρες έφυγε από τον τόπο μας (δυστυχώς εσπευσμένα για λόγους υγείας) ο Jorg. Παντρεμένος με την Λιμνιώτισσα Ειρήνη και Κοινωνικός Λειτουργός στο επάγγελμα, καθηγητής σε Λύκειο στο Graz, διάλεξαν να ζουν μόνιμα στην Αυστρία, την γενέτειρα χώρα του Jorg. Το καλοκαίρι του 2012 επέλεξαν να μείνουν για ένα χρόνο στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στη Λίμνη με αφορμή τη γέννηση, και βάφτιση του δεύτερου γιου τους Γιώργου. Ο Jorg λάτρης του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου, ήρθε στην ομάδα μας να κάνει προπόνηση και να αθλείται για την περίοδο 2012-13. Αυτό ήταν....Σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα (μόλις 9 μηνών) οι νεαροί ποδοσφαιριστές μου είδαν ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ JORG το ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ανθρώπου και αθλητή. Είχα την τύχη να έχω ένα ΖΩΝΤΑΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ-ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ανθρώπου μέσα στα αποδυτήρια μου για μια ποδοσφαιρική περίοδο. Φυσιογνωμία "ΦΑΡΟΣ" για τα παιδιά του συλλόγου, άνθρωπος που θα μπορούσε να είναι καθηγητής τους στο Λύκειο. Άψογα ελληνικά (Ειρήνη σε ευχαριστούμε). Κατάφερε με τη

συμπεριφορά του να δείξει ΠΩΣ μπορεί ένας άνθρωπος άγνωστος μεταξύ αγνώστων να δημιουργήσει ΜΟΝΟ ΦΙΛΟΥΣ και ΜΟΝΟ ΣΥΜΠΑΘΕΙΕΣ σε ένα άθλημα άκρως ανταγωνιστικό. Μας ακολούθησε παντού σε όλους τους αγώνες. Έβγαλε φωτογραφίες σε όλες τις επισκέψεις μας στις περιοχές της Βόρειας Εύβοιας. Κάθισε στον πάγκο αδιαμαρτύρητα κι ας έπαιζε συμπαίκτης με τα "παιδιά" του. Όσες φορές του ζητήθηκε έπαιξε σαν αλλαγή και προσπάθησε να δώσει τον καλύτερό του εαυτό. Μακράν το καλύτερο παράδειγμα για τα παιδιά της πόλης μας. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ JORG. Το δελτίο σου θα παραμείνει στο σύλλογο, και θα περιμένουμε την επόμενη φορά που θα καταφέρεις να κάνεις προπόνηση μαζί μας, να μας διδάσκεις ΗΘΟΣ και αθλητική ΠΑΙΔΕΙΑ. Είμαστε πολύ τυχεροί και ευτυχείς που η συγκυρία σε έφερε κοντά μας. Κι ας μην προλάβαμε να σε αποχαιρετήσουμε όπως σχεδιάζαμε, με μια βραδιά αφιερωμένη σε σένα, ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ. Πολλές φορές η ζωή τα φέρνει ανάποδα. Έχεις τις ευχές όλων μας, καλό κουράγιο στην δύσκολη περιπέτεια, είμαστε σίγουροι πως θα βγείτε ΝΙΚΗΤΕΣ, και σε περιμένουμε ξανά κοντά μας να σου μάθουμε κι άλλες λέξεις εκτός από αυτήν που ξεκινάει με δύο κάπα! Η σκέψη μας είναι μαζί σας. (coach)

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δυο από τα οδικά εγκλήματα της Βόρειας Εύβοιας.

του Πάνου Β.

Με αφορμή και το σημερινό ατύχημα στη διασταύρωση Κουρκουλών-Δάφνης με την "Εθνική" Αιδηψού Χαλκίδας, ας υπενθυμίσουμε στη νέα δημοτική αρχή τα δυο μεγάλα οδικά εγκλήματα της περιοχής.
Η είσοδος στη Λίμνη όπως ερχόμαστε από Χαλκίδα στη περιοχή του Αρχάγγελου γίνεται παράνομα από παραβίαση της διπλής διαχωριστικής γραμμής και με "εξαφάνιση" της αντίστοιχης πινακίδας εδώ και χρόνια.Η δε είσοδος από την αντίθετη κατεύθυνση είναι τσιμενταρισμένη για κάποιους λόγους που μόνο οι μηχανικοί που σχεδίασαν τον "κόμβο" ξέρουν.
Το να στρίψεις από εκεί για τη Λίμνη πάλι πρέπει ή να είσαι  εκπαιδευμένος ντόπιος ή να έχεις μαντικές ικανότητες ακόμα και με χρήση του τζιπιες.

Η Ιστορία του γιατί και του πως έγινε αυτό είναι πολύ λυπητερή, αλλά πρέπει να τη ξεπεράσουμε και να κάνουμε μια ασφαλή δευτερεύουσα είσοδο στη πόλη αντικαθιστώντας αυτή τη λαιμητόμο.
Το αν καταργηθεί είναι αδιανόητο γιατί ιδιαίτερα το καλοκαίρι είναι μοναδική διέξοδος τόσο για το κυκλοφο…

Να κλείσουμε τα σύνορα της Λίμνης...

του Πάνου Β. Ο Ιός έφτασε δίπλα μας.Με ένα ταξίδι στον Πανάγιο τάφο ο βορειοευβοιώτης από τον Άγιο, άλλα είχε στο μυαλό του κι άλλα κατάφερε.Αντί για το υιό του θεού έφερε τον κορωναϊό ,ανεπιθύμητο μετανάστη και αόρατο εχθρό.
Ήδη Ιστιαία και Αιδηψός άρχισαν να δοκιμάζονται σε πολλά επίπεδα.
Στη Λίμνη η επόμενη μέρα είναι δίπλα μας.Πολύ κοντύτερα από τη μακρινή Κίνα.
Τι να κάνουμε λοιπόν;
Το οδικό μας δίκτυο μας επιτρέπει με ένα οδόφραγμα στο νεκροταφείο,ένα στον Αρχάγγελο και ένα στο Χριστό να φράξουμε όλες τις διόδους προς το χωριό μας.Κανείς δεν μπαίνει,κανείς δεν βγαίνει.Κανείς δεν αρρωσταίνει από τον ιό.
Γιατί αν αρρωστήσει από κάτι άλλο τη πατήσαμε.
Με αγωνία και παρέα τη τιβί θα περιμένουμε 1-2 μήνες ή 1-2 χρόνια τη λήξη του συναγερμού.Θα τραφούμε με ψάρια ευβοϊκού ,χόρτα του βουνού και κατσικάκια από τα μαντριά.Δεν έχουμε μείνει και τόσοι για να μη μας φτάνουν.
Με τους συγγενείς που θα αρρωσταίνουν στον υπόλοιπο κόσμο θα επικοινωνούμε μέσω βάιμπερ που θα είναι απόλυτα ασφαλές γ…

200 ΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΣΥΝΔΗΜΟΤΗ

INMEMORIAM 200 ΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΣΥΝΔΗΜΟΤΗ


του Πάμπου Χατζηλαμπή Κρίμα, χίλιες φορές κρίμα που ο χαμός ενός παλικαριού ξαναφέρνει το πρόβλημα των υποδομών και των προτεραιοτήτων της Βόρειας Εύβοιας...
Αλλά ο θάνατος του Άγγελου είμαι σίγουρος πως σπιρουνίζει τη σκέψη όλων όσων προβληματίζονται και επιζητούν το γενικό καλό. Δεν είναι, δεν μπορεί να είναι και να μείνει ως μια παράπλευρη απώλεια της εγκατάλειψης που σοβεί και ταλανίζει τη Βόρεια Εύβοια.
Πάνω και πριν απ' όλα καθιστά απαραίτητο το χαρακτηρισμό ως επείγουσας της ανάγκης ενός περιφερειακού Νοσοκομείου ή/και ενός Κέντρου Υγείας καλά οργανωμένου, εξοπλισμένου και στελεχωμένου.
Αν μας ενδιαφέρει η καθημερινότητα των πολιτών της Βόρειας Εύβοιας, δεν υπάρχει τίποτε άλλο πιο σημαντικό στις υποδομές ολόκληρης της περιοχής…
Ας αρχίσει από τα θέματα υγείας η επανεκκίνηση της ανάπτυξης που όλοι θέλουμε. Οι δρόμοι, οι σήραγγες, τα Ferry, και τα ραπανάκια για την όρεξη ως αναγκαίες υποδομές μπορούν να περιμένουν και θα …