Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2013

Δημήτρη καταρρέει...!


Άγνωστε Δημήτρη σου γράφω να σου πω, ότι το ραβασάκι που γράφτηκε σε κάποιο σχόλασμα από το σχολείο, μετά από χρόνια καταρρέει, μαζί με το κτίσμα .Αν δεν το έχεις λάβει κάποια στιγμή στο στέλνω, όχι τόσο για σένα αλλά μπας και το δει κανένας πιστός, ή αντε και κανένας αριστερός τώρα με το άνοιγμα
της Αριστεράς στην εκκλησία.
Ο Άγιος Νικόλαος,το εκκλησάκι σύμβολο της Λίμνης, το πιο φωτογραφημένο μέρος της, έχει γίνει φορέας σρτιτ αρτ (αϊ θινκ γιου νόου), και πάνω του ο μαύρος μαρκαδόρος της αγάπης, δείχνει τα χρόνια που κύλησαν.


το εικονοστάσι μεταφέρθηκε στο παραθυράκι του ιερού, τα σκουπίδια γύρω γύρω το ευλογούν, μαζί με τα γκράφιτυ των παιδιών.


Η σκεπή μαζί με τους σοβάδες φαίνεται έτοιμη να ξεκολλήσει και τα κόκαλα από κάτω ανησυχούν μη μείνουν χωρίς μνήμη.
 Στη Λίμνη σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που ζούμε, θα μείνει μόνο η φτηνή γραπτή ιστορία, γιατί τα ακριβά μνημεία δεν έχουν πια προστάτες.
Και γύρω από τον Άη Νικόλα το πολύ-πολύ να σταθούν κάποιες παλιές φωτογραφίες, της παλιάς του δόξας, τότε που κάθε ζευγαράκι που σεβόταν τον εαυτό του(ς), ανέβαινε να φιληθεί με θέα το χωριό.
Πάντα άθεος ,
 με αγάπη δικός σου,
Π.Β.ΥΓ.:
Άγιε Νικόλα, αν εξαιτίας αυτού του γράμματος βρεθεί κανένας ευεργέτης να σε σώσει, κάνε το θαύμα σου και άσε τους ναυτικούς της Λίμνης να έχουν ήμερα και ήρεμα ταξίδια.Εγώ δεν μπαίνω ούτε σε βάρκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

προσέξτε τι γράφετε για να δημοσιευθεί.