Με επιτυχία και αγωνιστικές υποσχέσειςΓια το μέγα ζήτημα της κατάληψης του Λυκείου Λίμνης πραγματοποιήθηκε  η συνάντηση των εμπλεκόμενων φορέων (μαθητές, καθηγητές και γονείς) στο ΕΛΥΜΝΙΟ σήμερα το απόγευμα.
Η αδιάλλακτη και ανύπαρκτη τελικά στάση των υπευθύνων του Υπουργείου Παιδείας κλπ., φαίνεται να οδηγεί τους μαθητές σε συνέχιση των κινητοποιήσεών τους και την τοπική κοινωνία να τους συμπαραστέκεται και να τους ενισχύει.
Μετά από παρουσίαση των προβλημάτων που προκύπτουν, από τη συνέχιση της κατάληψης, από τους διευθυντές των σχολείων Κο Παλάντζα και Κα Λάττα, έγιναν τοποθετήσεις από μέλη του συλλόγου γονέων , μαθητές και καθηγητές.
Το συμπέρασμα ήταν ότι η πίεση για την αποκατάσταση της λειτουργίας του σχολείου βαραίνει πια το υπουργείο και η κατάληψη προχωράει, μιας και έχουν εξαντληθεί τα μέχρι τώρα μέτρα επαφών, τηλεφώνων και τέτοιες ..ευγένειες.Δυο μήνες και βάλε, κοροϊδία και παραπομπές από τον Άννα στον Καΐάφα.
Ο Δήμαρχος ειδοποίησε τους συγκεντρωμένους, ότι θα ασκήσει την δικιά του πίεση, με επίσκεψη στον γραμματέα του υπουργείου την Πέμπτη το πρωί.
Η επόμενη κανονική σχολική μέρα μάλλον αργεί...
ΠΒ

Σχόλια