ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Γ.Ε.Λ. ΛΙΜΝΗΣ


Ως μαθητές του Γ.Ε.Λ Λίμνης Ευβοίας εκφράζουμε τις δικές μας αλλά και της τοπικής κοινωνίας ανησυχίες , όσον αφορά το θέμα της έλλειψης καθηγητών του σχολείου μας. Θα σας προσκαλέσουμε να δημοσιεύσετε τη παρούσα ανακοίνωση που ακολουθεί με απώτερο σκοπό να γίνει γνωστό το αίτημα μας και παράλληλα να δοθεί μια οριστική και ουσιαστική λύση στο μείζον πρόβλημα μας.
  Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τις οποιεσδήποτε δράσεις σας.
                                                                
Σήμερα, Δευτέρα 03/12/2012 το σχολείο μας τελεί τρίτη μέρα υπό κατάληψη. Με αυτό το τρόπο οι μαθητές εκφράζουν την αγανάκτησή τους στην έλλειψη καθηγητών (φυσικής και αγγλικής φιλολογίας) , μία κατάσταση που αντιπροσωπεύει τη γενικότερη νωθρότητα του εκπαιδευτικού μας συστήματος.Έχουν παρέλθει τρεις μήνες από την έναρξη της σχολικής περιόδου και το θέμα δεν έχει διευθετηθεί. Αγωνιζόμαστε για το αυτονόητο δικαίωμά μας στη μόρφωση και την επί ίσοις όροις εκπαίδευση. Πρέπει να γίνουν άμεσα οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να μην δημιουργούνται γνωστικά κενά που δυσκολεύουν τους μαθητές στη προσπάθειά τους να ενταχθούν στη τριτοβάθμια εκπαίδευση.
 Είναι σημαντικό να βοηθηθεί η ελληνική οικογένεια τουλάχιστον όσον αφορά τη παροχή πραγματικά δημόσιας και ολοκληρωμένης παιδείας. 
Ως μαθητές, αισθανόμαστε εγκαταλελειμμένοι μέσα στη δύνη της κρίσης που διέπει τη χώρα μας, βλέποντας το δημόσιο αγαθό της παιδείας να παραμελείται!
Ζητούμε αλληλεγγύη , ζητούμε συμπαράσταση απ' όλους ! Οι μαθητές θα συνεχίσουμε τις κινητοποιήσεις μας μέχρι να πετύχουμε το στόχο μας. 


                                                                                                                                           
                                                      ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ Γ.Ε.Λ. ΛΙΜΝΗΣ 

Σχόλια