Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2012

Το χρονικό μιας προαναγγελθείσας κατεδάφισηςο εκπρόσωπος του kireas.org Γιώργος Μπαλαμπάνης κάνει την τοποθέτησή τουΜετά από καιρό, ξαναπήγα σε δημοτικό συμβούλιο από άκρατη περιέργεια.

Η Ιστορία με τους Ρώσους και τα 5000 διαμερίσματα στο Προκόπι ήταν άκρως τραβηχτική.

Με τους μισούς σύμβουλους, 5-6 ακροατές δημότες και κοντά 10 το βράδυ, άρχισε η συζήτηση της πρότασης του  kireas.org

Ο πρόεδρος Χρήστος Τζαχρήστος διάβασε την πρόταση, ο εκπρόσωπος της οργάνωσης Γιώργος Μπαλαμπάνης ανέπτυξε το σκεπτικό με το οποίο ο Δήμος πρέπει να δείξει ενδιαφέρον σε αυτά τα

επενδυτικά σχέδια και πήρε πρώτος το λόγο ο αντιδήμαρχος Γιάνης Καντζούρας.

Με μια μάλλον προκλητική απέναντι στον 
kireas.org  τοποθέτηση , έφερε την έκρηξη του Γιώργου Μπαλαμπάνη και την αποχώρηση αυτού και της αντιπροέδρου του συλλόγου .Το βρόντηγμα της

από την απάντηση του ανιδημάρχου στον Γ.Μπαλαμπάνηπόρτας στα μούτρα του ΔΣ, ήταν η τελεία  και η παύλα της κουβέντας που δεν έγινε ποτέ.

Τώρα για το αν και πως και με ποιούς θα γίνονταν τα 5000 σπίτια δεν έχει καμιά σημασία.

Το ενδιαφέρον του κόσμου για τη συζήτηση ανύπαρκτο, η διάθεση για συζήτηση ναρκοθετημένη από πριν , και η δυνατότητα ανάλογων συζητήσεων στο μέλλον πιθανότατα μόνο χάριν παιδιάς.


...τεράστιο το ενδιαφέρον των δημοτών για την συζήτηση

ο Δήμαρχος και το προεδρείο παρακολουθούν


 ΥΓ.Μετά την αποχώρηση έγιναν κάποιες τοποθετήσεις-νουθεσίες του γεγονότος από συμβούλους αλλά αυτό είναι μια άλλη ...κουβέντα.Τα σπίτια κατεδαφίστηκαν ήδη, πριν καν από τα ονειροπόλα τους σχέδια.
ΠΒ


1 σχόλιο:

  1. Τα σπίτια για να κατεδαφιστούν πρέπει πρώτα να κτιστούν. Οσο αφορά τα ονειροπόλα σχέδια αυτός που τα πρότεινε έχει ειδικότητα σε άλλου είδους σχέδια...... γνωστά σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

προσέξτε τι γράφετε για να δημοσιευθεί.