τον αυτόματο έβαλε ο Σίμος.Η επανάληψη της ίδιας απάντησης σε ότι λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, από τον Ευβοιώτη κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου,μας βάζει σε υποψίες ότι δεν κουράζεται πια να βρίσκει απαντήσεις, έτσι κι αλλιώς η εσωτερική τρόικα κάνει ότι θέλει.

Ανάποδα λοιπόν πρώτα η συνήθης απάντηση:


Η κυβέρνηση και τα τρία κόμματα που τη στηρίζουν αγωνίζονται για μια Ελλάδα σύγχρονη μέσα στην Ευρώπη. Ο ΣΥΡΙΖΑ αγωνίζεται για την Ελλάδα της δραχμής και των συντεχνιών. Και βέβαια, το γνωστό πολιτικό του υβρεολόγιο δεν βοηθάει να ξεχάσουμε τις ξεπερασμένες του ιδεοληψίες", ήταν η απάντηση του κ. Κεδίκογλου στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ σχετικά με τη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών και τις αποκρατικοποιήσεις.


 Απ' ότι φαίνεται στην κυβέρνηση δεν έχουν ακόμη καταλάβει ότι ο εκπρόσωπος τους ηχεί πλέον σαν ξεκούρδιστο γραμμόφωνο, που φάλτσα επαναλαμβάνει καθημερινά τα ίδια

χυδαία κυβερνητικά ιδεολογήματα, στην γκαιμπελίστικη λογική "ρίξε λάσπη-ρίξε λάσπη όλο και κάτι θα μείνει". Δεν περιμέναμε και αλήθειες- που να τις βρει άλλωστε η κυβέρνηση, για να τις εκφωνεί ο κ. Κεδίκογλου, ας του γυρνάνε τουλάχιστον, όμως που και που τη μανιβέλλα... (left.gr)


και μετά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που την προκάλεσε:
Σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για τη συνάντηση των πολιτικών αρχηγώνΤο έργο της τρικομματικής συγκυβέρνησης αποδεικνύεται μέρα με τη μέρα όλο και πιο σκληρό για την κοινωνία, όλο και πιο επικίνδυνο για τη χώρα.

Η μνημονιακή τριανδρία οδηγεί τη χώρα στη χρεοκοπία και τη φέρνει ακόμα πιο κοντά στην έξοδο από την ευρωζώνη. Και το χειρότερο, στερεί κάθε δυνατότητα ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας, δίνοντας άρον - άρον «γη και ύδωρ» στην εγχώρια διαπλοκή και στην ευρωπαϊκή τοκογλυφία.

Η επιλογή τους να ξεπουλήσουν το δημόσιο πλούτο, όπως έκαναν και με την ΑΤΕ, αφαιρώντας από την ελληνική οικονομία κρίσιμα εργαλεία για τη παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, αποτελεί μεγαλύτερο έγκλημα από την εσωτερική υποτίμηση και τη βάναυση επίθεση στα εισοδήματα.

Το μόνο παρήγορο είναι ότι αυτή η πολιτική δεν θα μπορέσει να υλοποιηθεί, καθώς η κυβέρνηση δεν θα αντέξει υπό το βάρος της λαϊκής κατακραυγής.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
(left.gr)

Σχόλια