Το τελευταίο δημόσιο έργο.

Τα βλέμματα της Τρόικα, του ΔΝΤ, της Μέρκελ και των δανειστών γενικά της χώρας έχουν πέσει πάνω στο τελευταίο δημόσιο έργο που εκτελείται σήμερα στην Ελλάδα.

Ένας χώρος αναψυχής με εμβληματικό ένα συντριβανάκι , δημιουργείται σε μια άκρη της παραλίας της Λίμνης.Το τελικό αποτέλεσμα δεν προϊδεάζεται από το άχαρο τσιμέντο και έτσι μάλλον με τη φαντασία μας και την αισιοδοξία μας, θα πρέπει να περιμένουμε κάτι καλό.


Τα σχόλια ήδη που δέχεται το μπλογκ είναι πολλά , μονόπαντα και αντιδραστικά για την κατασκευή.Επειδή όμως "μηδένα προ του τέλους κακάριζε" (ή κάπως έτσι) θα περιμένουμε την τελική φωτογραφία του χώρου, για να τοποθετηθούμε, φυσικά αντικειμενικοί και πλήρως ενημερωμένοι , όπως πάντα.

Ο πρόεδρος του ΛΤ Λίμνης Γιάννης Καρατζούδης, μας ζήτησε πίστωση χρόνου, έχει άφθονη, και η υπομονή μας είναι απεριόριστη.

Έτσι κι αλλιώς τίποτα άλλο δεν γίνεται σε αυτή τη χώρα , οπότε όλα τα κριτικά μυαλά του τόπου, συντονίζονται πάνω στην εξέλιξη του έργου ¨Συντριβάνι στη παραλία Λίμνης".

Ίσως είναι το πρώτο έργο που θα ολοκληρωθεί με δραχμές, όμως θα είναι το μοναδικό, τουλάχιστο στο Δήμο , για το 2012.(ή 2013, 2014...)

Να δω τότε τι θα λέει η (τότε) κυβέρνηση στα εγκαίνια!


Σχόλια