Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2012

πρόκληση για τον ελληνικό λαό η ανακοίνωση για την εκποίηση της ΛΑΡΚΟ


ΒΑΓΓΕΛΗΣ  ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ  ΣΥΡΙΖΑ  ΕΥΒΟΙΑΣ

      


     «Αποτελεί πρόκληση για τον ελληνικό λαό η ανακοίνωση για την εκποίηση  της ΛΑΡΚΟ και μάλιστα τη προεκλογική περίοδο , που τη χώρα μας κυβερνά μια καθαρά Υπηρεσιακή Κυβέρνηση .


    Το Ταμείο Αποκρατικοποίησης ,στο οποίο έχει περιέλθει η ΛΑΡΚΟ ,με πρόσχημα δύο προβλήματα , ένα ανύπαρκτο ουσιαστικά που είναι η λήξη παραχώρησης του ,ιδιοκτησίας του Δημοσίου γηπέδου της κι  ένα χρόνιο , αυτό της εναπόθεσης της σκουριάς  που πρέπει οπωσδήποτε να αντιμετωπιστεί γιατί η

παράτασή του έχει γίνει «θεσμός» τα τελευταία χρόνια  , επιχειρείται αιφνιδιαστικά η μεταβίβασή της σε ιδιωτικά συμφέροντα .


    Η απόφαση αυτή λίγες ημέρες πριν αποφανθεί ο ελληνικός λαός για τη πορεία της χώρας αποτελεί σκάνδαλο τεραστίων διαστάσεων όχι μόνο γιατί η εκποίηση της ΛΑΡΚΟ  θα δημιουργήσει πρόβλημα στους εργαζόμενους και το περιβάλλον της περιοχής αλλά κυρίως γιατί πρόκειται για δραστηριότητα που συνδέεται με την εθνική μας οικονομία .


    Όταν σε μια περίοδο κρίσης ξεπουλιούνται – χαρίζονται στρατηγικές δραστηριότητες της ελληνικής βιομηχανίας τότε αυτά που μόνον υπηρετούνται είναι τα μνημόνια και οι συμβάσεις τους , που ο ελληνικός λαός καταδίκασε με τη ψήφο του στις εκλογές της 6ης Μαϊου και θα επαναλάβει στις 17 Ιουνίου».

                                                          ΧΑΛΚΙΔΑ  7/6/2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

προσέξτε τι γράφετε για να δημοσιευθεί.