Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012

αποκατάσταση ηλεκτροφωτισμού στη διασταύρωση της Εθνικής οδού ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΑΙΔΗΨΟΥ - Νέου Πύργου

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε,ότι η αποκατάσταση της παντελούς  έλλειψης του ηλεκτροφωτισμού στη διασταύρωση  της Εθνικής οδού ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΑΙΔΗΨΟΥ  και του Δ.Δ Νέου Πύργου  (θέση  κομμένου βράχου ) περατώθηκε πριν λίγες ημέρες από την Περιφέρεια  Στερεάς Ελλάδας με την αποστολή ειδικού εργολάβου.


Σήμερα λειτουργούν  οι  λαμπτήρες επτά (7) φανοστατών και όπως πληροφορηθήκαμε από

τον  Γενικό  Δ/ντή της Π.Σ.Ε  κον Γεώργιο Τσάμπρα  μέσα στις προσεχείς ημέρες θα λειτουργήσουν και οι υπόλοιποι φανο στάτες αφού αντικατασταθούν οι καμένοι  λαμπτήρες με καινούργιους  από συνεργείο με ειδικό εξοπλισμό (καλάθι και γερανό).


Θεωρούμε υποχρέωσή μας, να εξάρουμε την καταλυτική παρέμβαση   του Γενικού Δ/ντού Κου Γεωργίου Τσάμπρα,ο οποίος με συγκεκριμένες  ενέργειες υλοποίησε το επί είκοσι(20) μήνες αίτημα κατοίκων του Δ.Δ Νέου Πύργου,όπως αυτό εκφράστηκε από τον ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΕΚΠΟΛΙΤΙ ΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΝΕΟΠΥΡΓΙΩΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ με σειρά επιστολών του.  


Πρέπει να επισημάνουμε, ότι παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις μας  προς το Δήμο μας(της ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΑΙΔΗΨΟΥ)με σειρά επιστολών μας  για  στήριξη  του αιτήματός  μας και  έγγραφη  επικοινωνία  με την Π.Σ.Ε  για  την επιλυσή του, από όσο μπορούμε να γνωρίζουμε,αυτός λάμπει δια της απουσίας του και αδράνειάς του, αν και όπως πιστεύουμε ήταν δική  του υποχρέωση  να ξεκινήσει την όλη διαδικασία για την αποκα- τάσταση  του προαναφερόμενου  φωτισμού.


                    Ο                                                                                                      Ο


        ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                               ΓΕΝΙΚΟΣ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ  ΤΣΙΚΙΝΤΑΣ                                                               ΓΕΩΡΓ. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ


  Τηλ. 697-7838335                                                                             Τηλ. 697-5734053Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

προσέξτε τι γράφετε για να δημοσιευθεί.