Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΟΠΥΡΓΙΩΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ: ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ
                                


Ο  ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΝΕΟΠΥΡΓΙΩΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ  Θέλοντας να εκφράσει διαχρονικά  ερωτήματα αρκετών συμπολιτών μας επισημαίνει και αυτός τα εξής.


1- Στο Δ.Δ Νέου Πύργου τα τελευταία  τριάντα χρόνια (30) έχουν εκλεγεί  στην τοπική αυτοδιοίκηση Πρόεδροι κοινότητας, Αντιδήμαρχοι, σύμβουλοι  κοινοτικών και Δημοτικών συμβουλίων, τοπικοί Πρόεδροι που συμμετείχαν στις διάφορες συνεδριάσεις  και σωστά

έπαιρναν την θεσμοθετημένη αμοιβή τους από την πολιτεία.


2-Όλοι οι προαναφερόμενοι παράγοντες , από την ημέρα που έληξε η θητεία τους και έπαψαν να αμείβονται, διαπιστώνεται ότι είναι απόντες από τα τεκταινόμενα  στο χωριό μας και φέρονται σαν να κατοικούν κάπου αλλού και δεν επισημαίνουν ή αναδεικνύουν τα όποια προβλήματα  του Νέου Πύργου. Παράλληλα  δεν στηρίζουν και δεν συμπαρίστανται  για την επίλυση αυτών που με σειρά  επιστολών του έχει διαπιστώσει  και  αναδείξει Ο ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΟΠΥΡΓΙΩ- ΤΩΝ  ΑΘΗΝΑΣ, αποστέλλοντάς τες στους διάφορους κρατικούς φορείς   την τοπική αυτοδιοίκηση, εισαγγελία, υπουργεία κ.λ.π.


3-Νομίζουμε ότι το ενδιαφέρον για το χωριό μας, δεν πρέπει να σταματά  μαζί με την οποιαδήποτε αμοιβή, αλλά  να συνεχίζει,αφού πηγάζει από πραγματική  αγάπη για την βελτίωση των περιβαλλοντικών συνθηκών  για την διαμόρφωση  του σε τουριστικό θέρετρο.


4-Παρακαλούμε,λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τα παραπάνω, να γίνετε και εσείς  ενεργεί  πολίτες  και να μην παραμένετε αδρανείς και παροπλισμένοι.


              Ο                                                                                       Ο


      ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                            ΓΕΝΙΚΟΣ   ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΑΛΕΞΑΝΔ.ΤΣΙΚΙΝΤΑΣ                                                 ΓΕΩΡΓ.ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ


697-7838335                                                               697-5734053

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

προσέξτε τι γράφετε για να δημοσιευθεί.