Σάββατο, 2 Ιουνίου 2012

Αποκατάσταση ηλεκτροφωτισμού στη διασταύρωση <κόμβου> κομμένος βράχος


  


 Προς


 1-Π.Σ.Ε/  Γενικό Δ/ντή  Κον  Γεώργ.Τσάπρα 


 2-Π.Σ.Ε/Δ/νση τεχν.έργων                                                                                                                                                                


1-Με τα παραπάνω  σχετικά η Π.Σ.Ε  ενημερώνεται  συνεχώς  για την παντελή έλλειψη ηλεκροφωτισμού στον κόμβο(διασταύρωση) της εθνικής οδού ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΑΙΔΗΨΟΥ,με Δ.Δ  νέου Πύργου (θέση κομμένου βράχου) και της  έχουν επισημανθεί οι σοβαροί κίνδυνοι που αντιμετωπίζουμε  κατά τις μετακινήσεις μας  όχι μόνο τις νυχτερινές ώρες αλλά και

  τις βραδυνές.  Η πρόκληση μικροατυχημάτων  και ο φόβος λόγω της επικινδυνότητας  αναγκάζει  τους περισσότερους  οδηγούς να διανύουν   περίπου  τρία  χιλιόμετρα για να συναντήσουν την επόμενη  πλημμελώς φωτισμένη διασταύρωση ,ώστε να καταστεί  δυνατή η είσοδό τους στο Δ.Δ του νέου Πύργου.


2-Είναι απαράδεκτο  να έχουν περάσει,(από την πρώτη ενημέρωση), δεκαοκτώ  και πλέον  μήνες  και να μην έχει αποκατασταθεί ο ηλεκτροφωτισμός  στη συγκεκριμένη  θέση.


3-Υπενθυμίζουμε ότι  το Προεδρείο του Συλλόγου μας( κοίταξε την .ε. ανακοίνωση-ενημέρωση) επισκέφτηκε και συζήτησε με τον Περιφερειά-ρχη  Κον ΚΛΕΑΡΧΟ ΠΕΡΓΑΝΤΑ το θέμα αυτό, παρουσία και του Δ/ντού του γραφείου του, κυρίου  Ψαθά  Ευάγγελου και πήρε την διαβεβαίωση   ότι θα δώσει εντολή ,ώστε τις  αμέσως επόμενες μέρες  να πραγματο-  ποιηθεί η υπόψη αποκατάσταση του  ηλεκτροφωτισμού,καθότι το όλο κόστος είναι  ελάχιστο.


4- Από  πληροφορίες που  έχουμε,έχουν δοθεί από τον κύριο  περιφε- ρειάρχη οι σχετικές οδηγίες  προς τις αρμόδιες υπηρεσίες της περιφέρειας  για υλοποίηση του αιτήματός μας, πλην όμως αν και έχουν περά-σει  περίπου έξη μήνες  από την διαβεβαίωση του μέχρι σήμερα τίποτε  δεν έχει γίνει.  Επιτρέψτε μας  να θεωρούμε ότι τέτοιες συμπεριφορές, που ενδεχόμενα  υπονομεύουν τις όποιες θετικές πρωτοβουλίες και    προσπάθειες του κυρίου Περιφερειάρχη, απαντούν  και στο  διαχρονικό ερώτημα  των πολιτών γιατί αυτός ο τόπος έφθασε σ'αυτή την κατάντια  και αναγκάζεται να απαξιώνεται,να συρρικνώνεται,να χρεώνεται  και  να τροϊοκρατείται  μέσα των οποιοδήποτε μνημονίων. Πρέπει  όλοι να   αντιληφτούμε  πως στο λεγόμενο Πολιτικό σύστημα υπάγεται  και η τοπική αυτοδιοίκηση και οι φορείς οποιασδήποτε μορφής που αμεί- βονται από την πολιτεία και θα πρέπει να ελέγχονται για την αδράνειά τους και να μην απεκδύονται κάθε ευθύνης.( κοίταξε τη .γ.επιστολή)                     


5- Τέλος,θέλουμε να πιστεύουμε ότι η νεοσυσταθείσα υπηρεσία της  Π.Σ.Ε,που  της συναποστέλλουμε όλη την αλληλογραφία( που έχει διεξαχθεί μέχρι σήμερα) θα έχει την παρρησία  και ευαισθησία και θα προβεί  επί τέλους στην άμεση αποκατάσταση της  παντελούς έλλειψης του προαναφερόμενου  ηλεκτροφωτισμού.
                                                               


Σχετ.α) Η 192/22-09-2010/επιστολή μας

           β) Η 211/17-05-2011/επιστολή μας

           γ) Το 3530/27-05-2011/έγγραφο της Π.Σ.Ε/ΔΕΣΕ

           δ)Η 227/20-11-2011/επιστολή μας

 ε)Η από  ο4-11-2011  ανακοίνωση-ενημέρωση του Συλλόγου μας

      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ      ΑΛΕΞ. ΤΣΙΚΙΝΤΑΣ    6977838335                                              Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΓΕΩΡΓ. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ     6975734053                                               

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

προσέξτε τι γράφετε για να δημοσιευθεί.