Σάββατο, 5 Μαΐου 2012

οι πόρνες και οι άλλοι...
ΠΒ

Το αχόρταγο μάτι της κλειδαρότρυπας και η διαπόμπευση σαν διασκέδαση , ανταγωνίστηκαν τη δόξα των εκλογών.

Ο θιασώτης της τάξης Χρυσοχώστης, αφού τακτοποίησε τους λαθρομετανάστες έσωσε και την κοινωνία από τη διάδοση του Ειτζ στο παραπέντε, βάζοντας καθημερινά φωτογραφίες ιερόδουλων -φορέων στο Ίντερνετ, για να πάει όλη η Ελλάδα να κάνει εξετάσεις, ΔΩΡΕΑΝ .

Πιστεύω ότι οι φωτογραφίες όλων όσων πήγαν με τις δυστυχισμένες και μάλιστα πλήρωναν να κάνουν έρωτα ΧΩΡΙΣ προφυλακτικό, θα ήταν πιο χρήσιμες για να πάρουν

μέτρα σύζυγοι,γκόμενες και τα αγέννητα παιδιά τους.

Η θυσία στον προεκλογικό αγώνα κάθε ίχνους αξιοπρέπειας, η παγκόσμια κατακραυγή  ενάντια στη μεθοδολογία του εξολοθρευτή της 17ν,έβαλαν τελικά φρένο στις επόμενες δημοσιεύσεις.

Από την άλλη ο ρατσισμός για τις ξένες φορείς του Ιού χάνει στο "γκάλοπ" από τις Ελληνίδες, προς θλίψη των ελλήνων φασιστορατσιστών.

Η ιδέα τώρα ότι σε μια χώρα με ξεχαρβαλωμένο σύστημα υγείας, με καταρρέουσα υγειονομική περίθαλψη ακόμα και για τη γρίπη, ότι υπάρχει τρόπος για να σωθούμε από το Έιτζ προκαλεί γέλιο.

Η αθλιότητα των κυβερνώντων γίνεται μεγαλύτερη με τα νούμερα όλων όσων εξαναγκάζουν σε πορνεία, επαιτεία, αυτοκτονίες και εξαθλίωση.

Οι πραγματικές "πουτάνες" βρίσκονται στη πολιτική σκηνή και πρέπει να βγουν στη ...σύνταξη, για να σωθούμε όλοι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

προσέξτε τι γράφετε για να δημοσιευθεί.