η ΝΟΔΕ Ευβοίας κατά του Τσίπρα, με άρωμα τρομάρας

Στην ιδεολογική γραμμή του κόμματος των συνιστωσών Μπακογιάνννη-Σαμαρά- Βορίδη και οι "δεξιοί" Ευβοιώτες


Μιλούν λοιπόν για τη "κάκιστη οικονομία" χωρίς να λένε ποιός την κατάντησε έτσι,για το αναξιόπιστο πρόγραμμα Τσίπρα ενώ το δικό τους το φτιάχνει η αξιόπιστη Μέρκελ,και τον τρόμο τους απέναντι στο πραγματικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ.


Ο καθρέφτης της τρομολαγνείας στο οπλοστάσιο και της ΝΟΔΕ Ευβοίας.


Ξεχασιάρηδες!


H ανακοίνωση του ντόπιου επιτελείου της ΝΔ έχει ως εξής:


Ο κ. Τσίπρας κινείται καιροσκοπικά ,με ανέφικτες έως παράλογες υποσχέσεις, επιδιώκοντας να παραπλανήσει τον ελληνικό λαό

Ο ΣΥΡΙΖΑ, συνεχίζοντας στη γραμμή του Γ. Παπανδρέου και του «λεφτά υπάρχουν», κατόρθωσε να κερδίσει ένα μεγάλο τμήμα των δυσαρεστημένων

ψηφοφόρων του καταρρέοντας ΠΑΣΟΚ. Κατά τη μετεκλογική περίοδο αποκαλύφθηκε, όμως, ότι στην πραγματικότητα το κόμμα αυτό, το οποίο αποτελείται από πολλές συνιστώσες, μερικές από τις οποίες προέρχονται από την άκρα αριστερά, δεν διαθέτει ούτε αξιόπιστο πρόγραμμα ούτε αίσθημα ευθύνης για να αναλάβει κυβερνητικό ρόλο. Αντίθετα, κινείται καιροσκοπικά και με ανέφικτες έως παράλογες υποσχέσεις επιδιώκει να παραπλανήσει τον ελληνικό λαό. Η στάση του αυτή δεν λαμβάνει υπ' όψιν την τραγική θέση στην οποία βρίσκεται η χώρα και τον ουσιαστικό κίνδυνο να βρεθεί εκτός ευρώ και Ευρωπαϊκής Ένωσης, εξέλιξη που θα σημάνει την καταστροφή και το κοινωνικό χάος.Σε όλη τη διαδικασία των διερευνητικών εντολών επέλεξε να προβάλει τις πιο απίθανες δικαιολογίες για να αποποιηθεί των ευθυνών του και να οδηγήσει τη χώρα σε νέες εκλογές παρά την διαρκή αβεβαιότητα που επηρεάζει καταλυτικά τη διεθνή εικόνα της Ελλάδας και την κάκιστη κατάσταση της οικονομίας.


Η θετική πλευρά αυτής της περιόδου είναι, όμως, η αποκάλυψη του πραγματικού προσώπου του ΣΥΡΙΖΑ και των θέσεων που πρεσβεύει. Η δημοσιοποίησή τους αποδεικνύει την απόλυτη αναξιοπιστία τους, αφού δεν βασίζονται σε καμία ρεαλιστική εκτίμηση αλλά μόνον σε επιθυμίες και φαντασιώσεις των συνιστωσών του.

Γραφείο Τύπου


ΝΟ.Δ.Ε ΕΥΒΟΙΑΣ


Σχόλια