Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Καθαρισμός του βυθού της παραλίας και του αλιευτικού καταφύγιου του νέου ΠύργουΠΡΟΣ  ΔΗΜΑΡΧΟ ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΑΙΔΗΨΟΥ   


Καθαρισμός  του βυθού  της  παραλίας  και του αλιευτικού καταφύγιου(λιμανάκι) του νέου  Πύργου  του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού από  ξένα  αντικείμενα.                                                         

Με την παρούσα μας επιστολή, σας ενημερώνουμε ,ότι στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του  ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ  ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΟΠΥΡΓΙΩΤΩΝ  ΑΘΗΝΑΣ για την  βελτίωση του περιβάλλοντος  του χωριού μας , επικοινωνήσαμε  με την μη κερδοσκοπική  ομάδα οι       <ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ>  και τους ζητήσαμε να αναλάβουν  τον καθαρισμό  του βυθού της παραλίας και του αλιευτικού καταφύγιου (λιμανάκι)  του Νέου Πύργου από τα  διάφορα

αντικείμενα  που  έχουν συσσωρευτεί  σ΄αυτόν  διαχρονικά.


Οι   <ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ>  μας απάντησαν  θετικά και προγραμματίζουν  να πραγματοποιήσουν     την  εργασία  αυτή  το τρίτο δεκαήμερο  του μηνός  ΙΟΥΝΙΟΥ.


Για  καταστεί δυνατή η υλοποίηση  αυτής της προσπάθειας χρειάζεται να γίνουν  τα εξής.        1 Να παρασχεθεί  ένα  γεύμα(τουλάχιστον)για την ομάδα των 15 ατόμων από τους  συλλό-  γους, α)Μορφωτικό εκπολιτιστικό Αθήνας β) Αναγέννηση Ν.Πύργου γ) Αλιέων Ν.Πύργου  δ) Την αθλητική ομάδα ΑΕΚ του Ν.Πύργου.                                                                                          


  2-Να διατεθούν  08  δίκλινα  δωμάτια  για  ύπνο μιας  νύκτας  από των σύλλογο ενοικια ζο μένων  δωματίων του Ν.Πύργου.                                                                                                                   3-Να διατεθεί  από το Δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού, κάποια χρονική στιγμή, ένα  φορτηγό αυτο κίνητο  για την μεταφορά  των αντικειμένων που  θα συλλέγονται  από τους  βυθούς που θα καθαρίζονται. Ενδεχόμενα  να χρειαστούν και δύο  εργάτες .


Μετά τα παραπάνω,παρακαλούμε  να μας ενημερώσετε ,έστω και τηλεφωνικά, εάν συμφωνείτε  με την όλη διαδικασία και ανάληψη  του υπόψη καθαρισμού και εάν προτίθεστε να  συμμετάσχετε  με  την προαναφερόμενη αιτούμενη  προσφορά  σας. 


Η απάντησή σας επείγει και πρέπει   να μας έχει δοθεί  μέχρι ο6-06-2012.


                             Ο                                                                                  Ο


                  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                           ΓΕΝΙΚΟΣ   ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


           ΑΛΕΞ. ΤΣΙΚΙΝΤΑΣ                                                       ΓΕΩΡΓ.  ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ                                          


            ΤΗΛ.697-7838335                                                     ΤΗΛ.697-5734053

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δυο από τα οδικά εγκλήματα της Βόρειας Εύβοιας.

του Πάνου Β.

Με αφορμή και το σημερινό ατύχημα στη διασταύρωση Κουρκουλών-Δάφνης με την "Εθνική" Αιδηψού Χαλκίδας, ας υπενθυμίσουμε στη νέα δημοτική αρχή τα δυο μεγάλα οδικά εγκλήματα της περιοχής.
Η είσοδος στη Λίμνη όπως ερχόμαστε από Χαλκίδα στη περιοχή του Αρχάγγελου γίνεται παράνομα από παραβίαση της διπλής διαχωριστικής γραμμής και με "εξαφάνιση" της αντίστοιχης πινακίδας εδώ και χρόνια.Η δε είσοδος από την αντίθετη κατεύθυνση είναι τσιμενταρισμένη για κάποιους λόγους που μόνο οι μηχανικοί που σχεδίασαν τον "κόμβο" ξέρουν.
Το να στρίψεις από εκεί για τη Λίμνη πάλι πρέπει ή να είσαι  εκπαιδευμένος ντόπιος ή να έχεις μαντικές ικανότητες ακόμα και με χρήση του τζιπιες.

Η Ιστορία του γιατί και του πως έγινε αυτό είναι πολύ λυπητερή, αλλά πρέπει να τη ξεπεράσουμε και να κάνουμε μια ασφαλή δευτερεύουσα είσοδο στη πόλη αντικαθιστώντας αυτή τη λαιμητόμο.
Το αν καταργηθεί είναι αδιανόητο γιατί ιδιαίτερα το καλοκαίρι είναι μοναδική διέξοδος τόσο για το κυκλοφο…

Να κλείσουμε τα σύνορα της Λίμνης...

του Πάνου Β. Ο Ιός έφτασε δίπλα μας.Με ένα ταξίδι στον Πανάγιο τάφο ο βορειοευβοιώτης από τον Άγιο, άλλα είχε στο μυαλό του κι άλλα κατάφερε.Αντί για το υιό του θεού έφερε τον κορωναϊό ,ανεπιθύμητο μετανάστη και αόρατο εχθρό.
Ήδη Ιστιαία και Αιδηψός άρχισαν να δοκιμάζονται σε πολλά επίπεδα.
Στη Λίμνη η επόμενη μέρα είναι δίπλα μας.Πολύ κοντύτερα από τη μακρινή Κίνα.
Τι να κάνουμε λοιπόν;
Το οδικό μας δίκτυο μας επιτρέπει με ένα οδόφραγμα στο νεκροταφείο,ένα στον Αρχάγγελο και ένα στο Χριστό να φράξουμε όλες τις διόδους προς το χωριό μας.Κανείς δεν μπαίνει,κανείς δεν βγαίνει.Κανείς δεν αρρωσταίνει από τον ιό.
Γιατί αν αρρωστήσει από κάτι άλλο τη πατήσαμε.
Με αγωνία και παρέα τη τιβί θα περιμένουμε 1-2 μήνες ή 1-2 χρόνια τη λήξη του συναγερμού.Θα τραφούμε με ψάρια ευβοϊκού ,χόρτα του βουνού και κατσικάκια από τα μαντριά.Δεν έχουμε μείνει και τόσοι για να μη μας φτάνουν.
Με τους συγγενείς που θα αρρωσταίνουν στον υπόλοιπο κόσμο θα επικοινωνούμε μέσω βάιμπερ που θα είναι απόλυτα ασφαλές γ…

200 ΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΣΥΝΔΗΜΟΤΗ

INMEMORIAM 200 ΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΣΥΝΔΗΜΟΤΗ


του Πάμπου Χατζηλαμπή Κρίμα, χίλιες φορές κρίμα που ο χαμός ενός παλικαριού ξαναφέρνει το πρόβλημα των υποδομών και των προτεραιοτήτων της Βόρειας Εύβοιας...
Αλλά ο θάνατος του Άγγελου είμαι σίγουρος πως σπιρουνίζει τη σκέψη όλων όσων προβληματίζονται και επιζητούν το γενικό καλό. Δεν είναι, δεν μπορεί να είναι και να μείνει ως μια παράπλευρη απώλεια της εγκατάλειψης που σοβεί και ταλανίζει τη Βόρεια Εύβοια.
Πάνω και πριν απ' όλα καθιστά απαραίτητο το χαρακτηρισμό ως επείγουσας της ανάγκης ενός περιφερειακού Νοσοκομείου ή/και ενός Κέντρου Υγείας καλά οργανωμένου, εξοπλισμένου και στελεχωμένου.
Αν μας ενδιαφέρει η καθημερινότητα των πολιτών της Βόρειας Εύβοιας, δεν υπάρχει τίποτε άλλο πιο σημαντικό στις υποδομές ολόκληρης της περιοχής…
Ας αρχίσει από τα θέματα υγείας η επανεκκίνηση της ανάπτυξης που όλοι θέλουμε. Οι δρόμοι, οι σήραγγες, τα Ferry, και τα ραπανάκια για την όρεξη ως αναγκαίες υποδομές μπορούν να περιμένουν και θα …