Πέμπτη, 31 Μαΐου 2012

Καθαρισμός του βυθού της παραλίας και του αλιευτικού καταφύγιου του νέου ΠύργουΠΡΟΣ  ΔΗΜΑΡΧΟ ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΑΙΔΗΨΟΥ   


Καθαρισμός  του βυθού  της  παραλίας  και του αλιευτικού καταφύγιου(λιμανάκι) του νέου  Πύργου  του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού από  ξένα  αντικείμενα.                                                         

Με την παρούσα μας επιστολή, σας ενημερώνουμε ,ότι στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του  ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ  ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΟΠΥΡΓΙΩΤΩΝ  ΑΘΗΝΑΣ για την  βελτίωση του περιβάλλοντος  του χωριού μας , επικοινωνήσαμε  με την μη κερδοσκοπική  ομάδα οι       <ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ>  και τους ζητήσαμε να αναλάβουν  τον καθαρισμό  του βυθού της παραλίας και του αλιευτικού καταφύγιου (λιμανάκι)  του Νέου Πύργου από τα  διάφορα

αντικείμενα  που  έχουν συσσωρευτεί  σ΄αυτόν  διαχρονικά.


Οι   <ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ>  μας απάντησαν  θετικά και προγραμματίζουν  να πραγματοποιήσουν     την  εργασία  αυτή  το τρίτο δεκαήμερο  του μηνός  ΙΟΥΝΙΟΥ.


Για  καταστεί δυνατή η υλοποίηση  αυτής της προσπάθειας χρειάζεται να γίνουν  τα εξής.        1 Να παρασχεθεί  ένα  γεύμα(τουλάχιστον)για την ομάδα των 15 ατόμων από τους  συλλό-  γους, α)Μορφωτικό εκπολιτιστικό Αθήνας β) Αναγέννηση Ν.Πύργου γ) Αλιέων Ν.Πύργου  δ) Την αθλητική ομάδα ΑΕΚ του Ν.Πύργου.                                                                                          


  2-Να διατεθούν  08  δίκλινα  δωμάτια  για  ύπνο μιας  νύκτας  από των σύλλογο ενοικια ζο μένων  δωματίων του Ν.Πύργου.                                                                                                                   3-Να διατεθεί  από το Δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού, κάποια χρονική στιγμή, ένα  φορτηγό αυτο κίνητο  για την μεταφορά  των αντικειμένων που  θα συλλέγονται  από τους  βυθούς που θα καθαρίζονται. Ενδεχόμενα  να χρειαστούν και δύο  εργάτες .


Μετά τα παραπάνω,παρακαλούμε  να μας ενημερώσετε ,έστω και τηλεφωνικά, εάν συμφωνείτε  με την όλη διαδικασία και ανάληψη  του υπόψη καθαρισμού και εάν προτίθεστε να  συμμετάσχετε  με  την προαναφερόμενη αιτούμενη  προσφορά  σας. 


Η απάντησή σας επείγει και πρέπει   να μας έχει δοθεί  μέχρι ο6-06-2012.


                             Ο                                                                                  Ο


                  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                           ΓΕΝΙΚΟΣ   ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


           ΑΛΕΞ. ΤΣΙΚΙΝΤΑΣ                                                       ΓΕΩΡΓ.  ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ                                          


            ΤΗΛ.697-7838335                                                     ΤΗΛ.697-5734053

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια για τις ενέργειές σας. Η παροχή φορτηγού και εργατών είναι υποχρέωση του Δήμου.
    Μηνάς Τσιτσάκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

προσέξτε τι γράφετε για να δημοσιευθεί.