Τρίτη, 22 Μαΐου 2012

δεν είδε όλα τα ...σαφή μηνύματα ο ΣυμεώνΤα καλά και τα συμφέροντα είδε μόνο ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Συμεών Κεδίκογλου, ανάμεσα στα μηνύματα των εκλογών.


Ούτε λέξη για την καταδίκη του μνημόνιου και των πολιτικών δυνάμεων που το στηρίζουν, στις εκλογές της 6ης Μάη.


Επίσης καλεί όσους θεωρεί ότι έχουν στο κόμμα "υποχρέωση" να συστρατευθούν εναντίον

όλων των "κακών" για την παλιννόστηση του "καλού" ΠΑΣΟΚ.


Ο στόχος "ΠΑΣΟΚ πάλι πρώτο" θυμίζει όνειρα περισσότερο, παρά λογικές προσδοκίες.


Συμεών ο κόσμος άλλαξε και δεν το πήρες χαμπάρι!

το αναλυτικό κείμενο της επιστολής του :
Συμεών Κεδίκογλου:Απαιτείται συστράτευση όλων. Θα δώσω τη μάχη από την πρώτη

γραμμή.
Παρά το σαφές μήνυμα που o ελληνικός λαός έστειλε με τις εκλογές της 6ης Μαΐου για κυβερνήσεις συνεργασίας, οι διαδικασίες διερευνητικών εντολών οδηγήθηκαν σε απόλυτο αδιέξοδο, καθώς κάποιοι είχαν εξαρχής την στρατηγική της επανάληψης των εκλογών, προτάσσοντας το κομματικό τους συμφέρον.
Σ' αυτή την διαδικασία, το ΠΑΣΟΚ αναδείχθηκε ως η κατεξοχήν δύναμη ευθύνης. Κινηθήκαμε με μόνο κριτήριο το συμφέρον του τόπου και των Ελλήνων πολιτών. Οδηγούμαστε λοιπόν, σε μία νέα εκλογική αναμέτρηση.

Εμείς προτείνουμε στους Έλληνες πολίτες την επομένη των εκλογών μια κυβέρνηση της υπεύθυνης αριστεράς. Ανοίγουμε μέτωπο με την ΝΔ που οδήγησε τη χώρα σε εκλογές με την ψευδαίσθηση της δήθεν αυτοδυναμίας και τήρησε επί 2,5 χρόνια μια ανεύθυνη και αντιφατική στάση στην εθνική κρίση.
Ανοίγουμε επίσης καθαρό και σαφές μέτωπο με την ανευθυνότητα, τη δημαγωγία και τον λαϊκισμό που εμφανίζεται ως δήθεν αριστερός και προοδευτικός. Και κάνουμε δύο εκστρατείες ταυτόχρονα: προεκλογική εκστρατεία και εκστρατεία αναγέννησης της παράταξης.
Στον αγώνα αυτό, απαιτείται η συστράτευση όλων τόσο των υποψηφίων βουλευτών όσο και των εκλεγμένων ή υποψηφίων με το ΠΑΣΟΚ στην Περιφέρεια (Περιφερειάρχες, αντιπεριφερειάρχες, περιφερειακοί σύμβουλοι), στους Δήμους (δήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι),στα επιμελητήρια αλλά και στο χώρο των νέων ανθρώπων και της κοινωνίας των πολιτών.
Μετά από την τιμή που μου έκανε ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ να με φέρει στην πρώτη θέση της προτίμησής του, θα δώσω αυτό τον αγώνα από την πρώτη γραμμή, τόσο σε συνεννόηση με τα υπεύθυνα κλιμάκια που δημιουργούνται για κάθε νομό και την νομαρχιακή επιτροπή εκλογικού αγώνα όσο και από πρωτοβουλίες που θα πάρω το επόμενο διάστημα.
Πάμε να αλλάξουμε όσα πρέπει να αλλάξουν και να κατοχυρώσουμε τα κεκτημένα που είναι ζωτικά για την πορεία της χώρας με ασφάλεια στο μέλλον.

1 σχόλιο:

  1. Συγνωμη αλλἀ μας δουλεύει ψιλό γαζι ο κ. Συμεων. Απορώ πως βγήκε πρώτος....
    Τελικά είμαστε άξιοι της μοιρας μας ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

προσέξτε τι γράφετε για να δημοσιευθεί.