Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΡΙΖΑ ΕΥΒΟΙΑΣ
Συνεδρίασε    η  εκλογική  επιτροπή  Εύβοιας του  ΣΥΡΙΖΑ  και  αφού  ανανεώθηκε  η   ισχύς της  και  για  την  επόμενη  εκλογική  μάχη  διευρύνθηκε  και  με  άλλα  μέλη ,αφού  το  τελευταίο  εκλογικό  αποτέλεσμα  της  6ης Μάη  έθεσε  περισσότερες  ευθύνες  ώστε  να  περάσουν  οι  θέσεις  του  ΣΥΡΙΖΑ  σε  περισσότερο  κόσμο.


Ο  στόχος  της  νέας  εκλογικής  επιτροπής  του  ΣΥΡΙΖΑ Εύβοιας  να  δραστηριοποιήσει  τα  μέλη  και  φίλους  του  ΣΥΡΙΖΑ  , που τελευταία αυξάνονται  ραγδαία   αφού  πολύς νέος  κόσμος  απευθύνεται 

στον  ΣΥΡΙΖΑ  και  διατίθεται  να  βοηθήσει  ώστε  να αυξηθεί  ο  ΣΥΡΙΖΑ στις  επόμενες  εκλογές, ώστε  να  γνωστοποιηθεί  σε  όσο  το  δυνατόν  μεγαλύτερο  μέρος  της  κοινωνίας


το  επεξεργασμένο  πρόγραμμα  του  ΣΥΡΙΖΑ  που  θα  μας  βγάλει  από  την  κρίση προς  όφελος  των  λαϊκών  συμφερόντων.


Η  σύνθεση  της  Νέας  εκλογικής  επιτροπής και οι  αρμοδιότητες του κάθε  μέλους είναι  η  κάτωθι :


ΕΚΛΟΓΙΚΗ  ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΡΙΖΑ   ΕΥΒΟΙΑΣ

  ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΑΚΗΣ   ΘΟΔΩΡΗΣ


6980534965  2221022301 Email : rumel@hol.gr


(ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ   ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ   ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ)


(ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟ  ΤΥΠΟΥ)


                                                                     ΣΙΟΛΙΑΣ  ΝΙΚΟΣ  


(ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ   ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ   ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΚΑΙ  ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ  ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ)


(υπεύθυνος  για  Πρωτοδικείο) 


(ΓΡΑΦΕΙΟ  ΤΥΠΟΥ)


                                                               ΠΑΠΠΑΣ  ΚΩΣΤΑΣ 


(ΟΡΓΑΝΩΣΗ  ΠΕΡΙΟΔΕΙΩΝ)


   ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ 


(ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ  ΕΠΑΡΧΙΑΣ)


ΜΠΟΤΖΙΒΑΛΗ   ΛΑΜΠΡΙΝΗ  


(Συντονίστρια  υποψηφίων)


ΚΟΛΩΝΙΑ   ΡΟΖΙΝΑ  


(Υπεύθυνη  ελέγχου ταμπλώ και λειτουργίας  γραφείων)


ΤΣΙΓΩΝΗ  ΕΙΡΗΝΗ


(ΤΑΜΙΑΣ)


ΤΗΝΙΟΣ  ΓΙΑΝΝΗΣ 


(υπεύθυνος δημιουργίας προεκλογικού φυλλαδίου  για  τον  νομό)


(υπεύθυνος  υλικού)


ΖΕΡΒΑΣ  ΓΙΑΝΝΗΣ 


(υπεύθυνος  για  εκλογικούς αντιπροσώπους)


ΒΛΑΧΟΓΕΩΡΓΟΥ  ΑΘΗΝΑ  


(Υπεύθυνη  λειτουργίας  εκλογικού κέντρου παραλίας)


                                                             ΚΑΤΣΑΤΟΣ  ΤΑΣΟΣ  


(Υπεύθυνος μετακίνησης  ψηφοφόρων)

ΣΚΟΥΡΑΣ  ΑΝΤΩΝΗΣ   Λίμνη   Ευβοίας  


ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ  ΚΩΣΤΑΣ   Λ.Αίδηψού 

ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ  ΓΙΩΡΓΟΣ   Αλιβέρι     

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δυο από τα οδικά εγκλήματα της Βόρειας Εύβοιας.

του Πάνου Β.

Με αφορμή και το σημερινό ατύχημα στη διασταύρωση Κουρκουλών-Δάφνης με την "Εθνική" Αιδηψού Χαλκίδας, ας υπενθυμίσουμε στη νέα δημοτική αρχή τα δυο μεγάλα οδικά εγκλήματα της περιοχής.
Η είσοδος στη Λίμνη όπως ερχόμαστε από Χαλκίδα στη περιοχή του Αρχάγγελου γίνεται παράνομα από παραβίαση της διπλής διαχωριστικής γραμμής και με "εξαφάνιση" της αντίστοιχης πινακίδας εδώ και χρόνια.Η δε είσοδος από την αντίθετη κατεύθυνση είναι τσιμενταρισμένη για κάποιους λόγους που μόνο οι μηχανικοί που σχεδίασαν τον "κόμβο" ξέρουν.
Το να στρίψεις από εκεί για τη Λίμνη πάλι πρέπει ή να είσαι  εκπαιδευμένος ντόπιος ή να έχεις μαντικές ικανότητες ακόμα και με χρήση του τζιπιες.

Η Ιστορία του γιατί και του πως έγινε αυτό είναι πολύ λυπητερή, αλλά πρέπει να τη ξεπεράσουμε και να κάνουμε μια ασφαλή δευτερεύουσα είσοδο στη πόλη αντικαθιστώντας αυτή τη λαιμητόμο.
Το αν καταργηθεί είναι αδιανόητο γιατί ιδιαίτερα το καλοκαίρι είναι μοναδική διέξοδος τόσο για το κυκλοφο…

Να κλείσουμε τα σύνορα της Λίμνης...

του Πάνου Β. Ο Ιός έφτασε δίπλα μας.Με ένα ταξίδι στον Πανάγιο τάφο ο βορειοευβοιώτης από τον Άγιο, άλλα είχε στο μυαλό του κι άλλα κατάφερε.Αντί για το υιό του θεού έφερε τον κορωναϊό ,ανεπιθύμητο μετανάστη και αόρατο εχθρό.
Ήδη Ιστιαία και Αιδηψός άρχισαν να δοκιμάζονται σε πολλά επίπεδα.
Στη Λίμνη η επόμενη μέρα είναι δίπλα μας.Πολύ κοντύτερα από τη μακρινή Κίνα.
Τι να κάνουμε λοιπόν;
Το οδικό μας δίκτυο μας επιτρέπει με ένα οδόφραγμα στο νεκροταφείο,ένα στον Αρχάγγελο και ένα στο Χριστό να φράξουμε όλες τις διόδους προς το χωριό μας.Κανείς δεν μπαίνει,κανείς δεν βγαίνει.Κανείς δεν αρρωσταίνει από τον ιό.
Γιατί αν αρρωστήσει από κάτι άλλο τη πατήσαμε.
Με αγωνία και παρέα τη τιβί θα περιμένουμε 1-2 μήνες ή 1-2 χρόνια τη λήξη του συναγερμού.Θα τραφούμε με ψάρια ευβοϊκού ,χόρτα του βουνού και κατσικάκια από τα μαντριά.Δεν έχουμε μείνει και τόσοι για να μη μας φτάνουν.
Με τους συγγενείς που θα αρρωσταίνουν στον υπόλοιπο κόσμο θα επικοινωνούμε μέσω βάιμπερ που θα είναι απόλυτα ασφαλές γ…

200 ΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΣΥΝΔΗΜΟΤΗ

INMEMORIAM 200 ΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΣΥΝΔΗΜΟΤΗ


του Πάμπου Χατζηλαμπή Κρίμα, χίλιες φορές κρίμα που ο χαμός ενός παλικαριού ξαναφέρνει το πρόβλημα των υποδομών και των προτεραιοτήτων της Βόρειας Εύβοιας...
Αλλά ο θάνατος του Άγγελου είμαι σίγουρος πως σπιρουνίζει τη σκέψη όλων όσων προβληματίζονται και επιζητούν το γενικό καλό. Δεν είναι, δεν μπορεί να είναι και να μείνει ως μια παράπλευρη απώλεια της εγκατάλειψης που σοβεί και ταλανίζει τη Βόρεια Εύβοια.
Πάνω και πριν απ' όλα καθιστά απαραίτητο το χαρακτηρισμό ως επείγουσας της ανάγκης ενός περιφερειακού Νοσοκομείου ή/και ενός Κέντρου Υγείας καλά οργανωμένου, εξοπλισμένου και στελεχωμένου.
Αν μας ενδιαφέρει η καθημερινότητα των πολιτών της Βόρειας Εύβοιας, δεν υπάρχει τίποτε άλλο πιο σημαντικό στις υποδομές ολόκληρης της περιοχής…
Ας αρχίσει από τα θέματα υγείας η επανεκκίνηση της ανάπτυξης που όλοι θέλουμε. Οι δρόμοι, οι σήραγγες, τα Ferry, και τα ραπανάκια για την όρεξη ως αναγκαίες υποδομές μπορούν να περιμένουν και θα …