τι αλλάζει;


ΠΒ

Η "αποκάλυψη" της πολιτικής στη θέση του "ο λαός μας έδωσε αυτοδυναμία οπότε κάνουμε ότι θέλουμε" είναι η νέα πραγματικότητα που επέβαλλαν οι εκλογές της 6ης Μάη.Τα φαντάσματα του δικομματικού παρελθόντος ψελλίζουν ακόμα την ορθότητα των πολιτικών τους, έχοντας κεκτημένη ταχύτητα θράσους Δεκαετιών.Η τύφλα τους δεν περιορίζεται μόνο από το παρελθόν τους αλλά και από τις δεσμεύσεις που ανέλαβαν απέναντι στους αφεντάδες τους.
Σήμερα πρώτο κόμμα με 21,3% αναλαμβάνουν οι άνεργοι της χώρας.Η εντολή που δίνουν είναι για δουλειά,αξιοπρέπεια και μέλλον και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να εμπιστευθούν αυτούς

που τους έφεραν ως εδώ.Η πορεία για το ευρώ ή τη δραχμή ουδόλως τους ενδιαφέρει, γιατί το αν δεν έχεις λεφτά, δεν έχει σημασία το είδος.Η δημοκρατικότερη λοιπόν διαδικασία, της ενώπιον του λαού διερεύνησης των προθέσεων για μια νέα κυβέρνηση, εκβιάζεται από τους χθεσινούς τυράννους με ζητήματα ακυβερνησίας,εξόδου από το ευρώ,στάσης πληρωμών κλπ κλπ.

Τα ίδια τα καταδικασμένα φαντάσματα συνεχίζουν σαν μειοψηφία την ίδια τρομοκρατία στο λαό για να εξυπηρετούν τα συμφέροντά τους και να φουσκώνουν το τρύπιο τους σωσίβιο.

Από την άλλη ο αλλόφρονας κόσμος , όχι μόνο οι άνεργοι αλλά και οι εργαζόμενοι των 250 ή 450 ευρώ το μήνα , οι απλήρωτοι των πτωχευμένων επιχειρήσεων , οι μαγαζάτορες με το λουκέτο στο χέρι απορούν για το αν θέλουν τον Τσίπρα με το Βενιζέλο και το Σαμαρά μαζί, για να σωθούμε στην ίδια κατεύθυνση;Όχι ντε!

Η επομένη τον εκλογών με τον πολιτικό λόγο που ευτυχώς παίρνει τη πρώτη θέση στην τιβι μας, φέρνει μια ακόμα μεγαλύτερη καταδίκη των καταστροφέων.

Δεν αλλάζει το μνημόνιο;Μπα!

Εδώ αλλάξαμε εμείς.
Σχόλια