Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

το τέλος των ηλικιωμένων...του ΠΒ

Τι ήθελε κι αυτός στη μέση του Συντάγματος (πλατείας);

Περνούν μικρά παιδιά από κει, καρδιακοί αλλά και σιχασιάρηδες που δεν αντέχουν τα αίματα.

Άσε που είναι μπρος το υπουργείο οικονομίας και πίσω η βουλή (η και ανάποδα) και μαζεύονται οι δημοσιογράφοι εκεί αμέσως.

Το ότι σαν πρώην φαρμακοποιός ήταν φτωχός , ανταριάζει και τους φαρμακοποιούς της

χώρας για το μέλλον τους.

Νομίζω τελικά ότι ο λαϊκισμός του, ξεπέρασε κάθε όριο.

Θα μπορούσε να διαμαρτυρηθεί στην ενορία του, θα μπορούσε να γράψει ένα γράμμα στον πρωθυπουργό, θα μπορούσε στο φινάλε να αυτοκτονήσει σπίτι του , μόνος του χωρίς θεατές.

Τώρα μάθαμε και αυτοκτονίες κατά του μνημονίου.Βγήκε και ο ΣΥΡΙΖΑ για εκμετάλλευση του ανθρώπινου πόνου.

Και φαντάσου τώρα να κατέβουν αύριο κανά δυό εκατομμύρια συνταξιούχοι και να αρχίσουν να αυτοκτονούν ομαδικά στις πολύβουες πλατείες.

Ποιοι θα ψηφίσουν τότε ΝΔΠΑΣΟΚΛΑΟΣ;

Σκέφτεται κανείς ότι οι δήμοι με τόσους απολυμένους συμβασιούχους δεν μπορούν να θάβουν με μεγάλους ρυθμούς;Και τα νεκροταφεία πλημμύρα και η καύση των νεκρών γιοκ;

Που θα πάμε σαν έθνος;

Οι δικοί μας οι συνταξιούχοι έχουν πιο πολλά κότσια.Είδα αρκετούς να ψηφίζουν Βενιζέλο και κάποιους να περιμένουν να το ρίξουν στο Σαμαρά για να τους σώσει τη σύνταξη που δεν πήραν ακόμα.

Να ψηφίζουν, μάλιστα, όχι να αυτοκτονούν.Ψήφο ΝΔΠΑΣΟΚΛΑΟΣ, κάτι σαν σωτηρία ή αιώνια ζωή.

Πήρα τη μάνα μου και της εξήγησα ότι την αγαπάω, δεν μου είναι βάρος (ακόμα) και να μην ετοιμαστεί να πηδήξει από το μπαλκόνι.Τη πεθερά θα τη πάρω αύριο, γιατί τέλειωσαν οι μονάδες.

Ευτυχώς που δεν θα γίνω ποτέ συνταξιούχος, γιατί θα πρέπει να δουλέψω παραπάνω χρόνια από όσα μου επιτρέπει η φύση να ζήσω.Έτσι γλίτωσα και την αυτοκτονία μου.

Πάλι όμως η λαμπρή ιδέα της συνωμοσιολογίας, μου λέει ότι το παρακράτος ωθεί τους συνταξιούχους στην αυτοκτονία , γιατί έτσι γλυτώνει έξοδα και αποκτά έσοδα (μεταβιβάσεις, κληρονομικά, κηδείες, κόλυβα κλπ).Αυτοί που από "τα λεφτά υπάρχουν", ζήτησαν συγνώμη και ντράπηκαν , αλλά πάλι πρώτο τραπέζι πίστα σιγοντάρουν τους επικήδειους του τόπου μας.

Τελικά η αυτοκτονία πιθανό να δημιουργεί λιγότερα προβλήματα από το σκότωμα.

Για αυτή δεν φταίει κανείς.

Το τέλος των ηλικιωμένων είναι κοντά, με κάθε τρόπο.

Τόπο στα νιάτα ή τέλος πάντων ας μείνουμε ζωντανοί όλοι όσοι είναι κάτω από 55, για να φτουράμε.

(Μπακογιάννη 56, Βενιζέλος 57, Σαμαράς δείχνει γέρος, Καρατζατέτοιος βάφει το μαλλί, ας πάρουν σειρά για τις ενδεδειγμένες αυτοκτονίες ...Ο ΓΑΠ δεν κάνει ,γιατί είναι τόσο ανίκανος, που θα πυροβολήσει κατά λάθος τον διπλανό του!)
................

Καλό Μεσημέρι .Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δυο από τα οδικά εγκλήματα της Βόρειας Εύβοιας.

του Πάνου Β.

Με αφορμή και το σημερινό ατύχημα στη διασταύρωση Κουρκουλών-Δάφνης με την "Εθνική" Αιδηψού Χαλκίδας, ας υπενθυμίσουμε στη νέα δημοτική αρχή τα δυο μεγάλα οδικά εγκλήματα της περιοχής.
Η είσοδος στη Λίμνη όπως ερχόμαστε από Χαλκίδα στη περιοχή του Αρχάγγελου γίνεται παράνομα από παραβίαση της διπλής διαχωριστικής γραμμής και με "εξαφάνιση" της αντίστοιχης πινακίδας εδώ και χρόνια.Η δε είσοδος από την αντίθετη κατεύθυνση είναι τσιμενταρισμένη για κάποιους λόγους που μόνο οι μηχανικοί που σχεδίασαν τον "κόμβο" ξέρουν.
Το να στρίψεις από εκεί για τη Λίμνη πάλι πρέπει ή να είσαι  εκπαιδευμένος ντόπιος ή να έχεις μαντικές ικανότητες ακόμα και με χρήση του τζιπιες.

Η Ιστορία του γιατί και του πως έγινε αυτό είναι πολύ λυπητερή, αλλά πρέπει να τη ξεπεράσουμε και να κάνουμε μια ασφαλή δευτερεύουσα είσοδο στη πόλη αντικαθιστώντας αυτή τη λαιμητόμο.
Το αν καταργηθεί είναι αδιανόητο γιατί ιδιαίτερα το καλοκαίρι είναι μοναδική διέξοδος τόσο για το κυκλοφο…

Να κλείσουμε τα σύνορα της Λίμνης...

του Πάνου Β. Ο Ιός έφτασε δίπλα μας.Με ένα ταξίδι στον Πανάγιο τάφο ο βορειοευβοιώτης από τον Άγιο, άλλα είχε στο μυαλό του κι άλλα κατάφερε.Αντί για το υιό του θεού έφερε τον κορωναϊό ,ανεπιθύμητο μετανάστη και αόρατο εχθρό.
Ήδη Ιστιαία και Αιδηψός άρχισαν να δοκιμάζονται σε πολλά επίπεδα.
Στη Λίμνη η επόμενη μέρα είναι δίπλα μας.Πολύ κοντύτερα από τη μακρινή Κίνα.
Τι να κάνουμε λοιπόν;
Το οδικό μας δίκτυο μας επιτρέπει με ένα οδόφραγμα στο νεκροταφείο,ένα στον Αρχάγγελο και ένα στο Χριστό να φράξουμε όλες τις διόδους προς το χωριό μας.Κανείς δεν μπαίνει,κανείς δεν βγαίνει.Κανείς δεν αρρωσταίνει από τον ιό.
Γιατί αν αρρωστήσει από κάτι άλλο τη πατήσαμε.
Με αγωνία και παρέα τη τιβί θα περιμένουμε 1-2 μήνες ή 1-2 χρόνια τη λήξη του συναγερμού.Θα τραφούμε με ψάρια ευβοϊκού ,χόρτα του βουνού και κατσικάκια από τα μαντριά.Δεν έχουμε μείνει και τόσοι για να μη μας φτάνουν.
Με τους συγγενείς που θα αρρωσταίνουν στον υπόλοιπο κόσμο θα επικοινωνούμε μέσω βάιμπερ που θα είναι απόλυτα ασφαλές γ…

200 ΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΣΥΝΔΗΜΟΤΗ

INMEMORIAM 200 ΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΣΥΝΔΗΜΟΤΗ


του Πάμπου Χατζηλαμπή Κρίμα, χίλιες φορές κρίμα που ο χαμός ενός παλικαριού ξαναφέρνει το πρόβλημα των υποδομών και των προτεραιοτήτων της Βόρειας Εύβοιας...
Αλλά ο θάνατος του Άγγελου είμαι σίγουρος πως σπιρουνίζει τη σκέψη όλων όσων προβληματίζονται και επιζητούν το γενικό καλό. Δεν είναι, δεν μπορεί να είναι και να μείνει ως μια παράπλευρη απώλεια της εγκατάλειψης που σοβεί και ταλανίζει τη Βόρεια Εύβοια.
Πάνω και πριν απ' όλα καθιστά απαραίτητο το χαρακτηρισμό ως επείγουσας της ανάγκης ενός περιφερειακού Νοσοκομείου ή/και ενός Κέντρου Υγείας καλά οργανωμένου, εξοπλισμένου και στελεχωμένου.
Αν μας ενδιαφέρει η καθημερινότητα των πολιτών της Βόρειας Εύβοιας, δεν υπάρχει τίποτε άλλο πιο σημαντικό στις υποδομές ολόκληρης της περιοχής…
Ας αρχίσει από τα θέματα υγείας η επανεκκίνηση της ανάπτυξης που όλοι θέλουμε. Οι δρόμοι, οι σήραγγες, τα Ferry, και τα ραπανάκια για την όρεξη ως αναγκαίες υποδομές μπορούν να περιμένουν και θα …