Ανοίξαμε και σας περιμένουμε


Σήμερα 21 Απριλίου 2012, παράλληλα με την επέτειο του πραξικοπήματος της 21ης Απριλίου 1967, έλαχε να κάνουμε και επίσημη πρεμιέρα.

Από την χούντα των συνταγματαρχών... στην χούντα των τραπεζιτών... Λίγο πολύ η ίδια πολιτική κατάσταση και τότε και τώρα... Με τον ίδιο τρόπο που λειτουργούσαν να λειτουργούν κράτος και κυβερνώντες και τους πολίτες στα ίδια χάλια! Κατά τα άλλα... δημοκρατία!

Όπως και να έχει το ΙΣΤΙΑΙΑnews θα είναι ξανά εδώ καθημερινά (αφιλοκερδώς, χωρίς κομματικούς

χρωματισμούς, χωρίς να εξυπηρετεί πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα) με θέματα τόσο τοπικά από τον νέο Δήμο Ιστιαίας - Αιδηψού, όσο και αξιόλογα εκτός συνόρων του Δήμου.

Προτάσεις, απόψεις, παρατηρήσεις, καταγγελίες, καθώς και θέματα που σας απασχολούν και θέλετε να δημοσιευθούν, θα μπορείτε να τα αποστείλετε ονομαστικά στο Email istiaianews@gmail.com ή τηλεφωνικά στον αριθμό (VoIP)  2111768417 - Εσωτερικό (extension) 405 ή στο Skype ID: istiaianews. Ο αποστολέας φέρει πλήρη ευθύνη των γραφόμενων και λεγόμενων του.

Δικαίωμα σχολίων θα έχουν μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες, όπου θα είναι και υπεύθυνοι απέναντι στον νόμο μιας και υπογράφουν ηλεκτρονικά. Ο διαχειριστής έχει το δικαίωμα να διαγράψει σχόλια αθέμιτου περιεχομένου.

Καλή σας ανάγνωση, ΙΣΤΙΑΙΑnews.
http://istiaianews.blogspot.com/
Σχόλια