Τρίτη, 13 Μαρτίου 2012

Ποιος αποζημιώνει ζημιές στα οχήματα μας;
JIMMYS για την Β.Ε.Το βράδυ της Παρασκευής 9/3/2011 είχα την ατυχία να περάσω με το αυτοκίνητο μου από την οδό Μοσχάτου και να πέσω μέσα στις αμέτρητες τεράστιες λακκούβες που είχαν σκεπαστεί από την βροχή. Μια κεντρική οδό που δεν θυμίζει δρόμο αλλά πολεμικά χαρακώματα πρώτης γραμμής. Από την συγκεκριμένη οδό περνούν καθημερινά τα υπεραστικά λεωφορεία του ΚΤΕΛ, από και

προς τον σταθμό Ιστιαίας, και δεν υπάρχει προειδοποιητική σήμανση για την κατάσταση του οδοστρώματος στους περαστικούς οδηγούς.

Το "τρανταχτό" πέρασμα μου από την σκοτεινή οδό μου άφησε, έπειτα από διαπίστωση συνεργείου, δύο "βυζιά" στα δεξιά μου λάστιχα έτοιμα να σκάσουν μαζί με το ανάλογο στράβωμα των ζαντών αισθητό στο τιμόνι. Ο τεχνικός του συνεργείου αναφέρει ότι πρέπει να γίνει αμορτισερομέτρηση για να διαπιστωθεί η κατάσταση της ανάρτησης και των αμορτισέρ, που σίγουρα έχουν επηρεαστεί, γιατί δεν φαίνονται με το "μάτι" καθώς και πλήρη ευθυγράμμιση.
Ποιος ευθύνεται για την τραγική κατάσταση του δρόμου αλλά και τόσων άλλων; Ποιος είναι υποχρεωμένος να τους επισκευάζει σωστά και άμεσα; Ποιος αποζημιώνει τις ζημιές που προκαλούνται στα οχήματα μας; Αν οι απαντήσεις είναι ο δήμος... ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!

Υ.Γ. Οι φωτογραφίες είναι από την επόμενη ημέρα το μεσημέρι με τα νερά να έχουν υποχωρήσει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

προσέξτε τι γράφετε για να δημοσιευθεί.