Σάββατο, 10 Μαρτίου 2012

άλλη μια διάκριση για τον Αγροτικό Συνεταιρισμό ΡοβιώνΗ αρχή της χρονιάς έφερε άλλη μια διάκριση για τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ροβιών.

Βραβεύτηκε στην Γερμανία από την εταιρία DLG για την άριστη ποιότητα των βιολογικών πράσινων ελιών.

Οι συγκεκριμένες ελιές είναι μοναδικές σε γεύση, μη παστεριωμένες, βιολογικές, πράσινες ελιές. Δεν έχουν επεξεργαστεί με  καυστκή σόδα. Έχουν ωριμάσει σε νερό και αλάτι περισσότερο από

12 μήνες κατά τον παραδοσιακό ελληνικό τρόπο. Είναι τραγανές, νόστιμες με ωραίο χρώμα. Καλλιεργούνται βιολογικά στον ελαιώνα των Ροβιών, που έχει ιστορία πάνω από 100 χρόνων.


 


Είναι δέντρα που  έχουν δεχτεί μεγάλη φροντίδα και ο καρπός μαζεύεται με το χέρι. Κάθε βάζο μπορεί να ιχνηλατηθεί σε έναν συγκεκριμένο παραγωγό.

Ο Συνεταιρισμός ελέγχεται από την Βιο Ελλάς και παράγει υψηλή ποιότητας ασφαλή τρόφιμα όπως γεμιστές ελιές με λεμόνι, πατέ πράσινης ή μαύρης ελιάς και άλλα.

Η κονσερβοελιά Ροβιών έχει κατοχυρωθεί και ως ΠΟΠ.
Αγροτικός Συνεταιρισμος Ροβιών


34005 Ροβιές Ευβοίας


Τηλ 22270 71091

 Απονομή διεθνών βραβείων ποιότητας σε ΒΙΟ-προιόντα. Δεξιά Claudia Müller, εκπρόσωπος της εταιρίας DLG και


 αριστερά Νικόλαος Βαλλής, πρόεδρος Αγροτικού Συνεταιρισμού Ροβιών

1 σχόλιο:

  1. Εχει δημιουργηθεί ένας ιστιόχωρος ο www.xorismesazontes.gr.Σε αυτόν ο καταναλωτής θα μπορεί να αναζητά ο ίδιος το προιόν που τον ενδιαφέρει με απλό και εύκολο τρόπο χωρίς πληροφορίες που μπερδεύουν και αποπροσανατολίζει τον χρήστη και να έρχεται σε άμεση επικοινωνία με τον παραγωγό του παρακάμπτοντας τους ενδιάμεσους που ανεβάζουν τις τιμές .Οι παραγώγοί εντάσονται στον κατάλογο του ιστιόχωρου ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΧΡΕΩΣΗ

    Ευχαριστώ ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

προσέξτε τι γράφετε για να δημοσιευθεί.