Σάββατο, 10 Μαρτίου 2012

Η "Πάολα" στα ρηχά!
JIMMYS για την Β.Ε.

Η βάρκα με το όνομα "Πάολα" παρκάρισε στα ρηχά (πέρνα από εκεί βροχερή μέρα να δεις νερό!) και συγκεκριμένα στην άκρη της οδού Μιαούλη στην Ιστιαία και πάνω στο πεζοδρόμιο της. Ο δρόμος είναι στενός και σε κακή κατάσταση ενώ συνδέει δύο από τους ποιο κεντρικούς δρόμους

της Ιστιαίας, την οδό 28ης Οκτωβρίου (έξοδος κέντρου) με την 8ης Μαΐου 1821 (είσοδος κέντρου). Ο ιδιοκτήτης της βάρκας καταπάτησε το πεζοδρόμιο, έκρυψε τα σήματα κυκλοφορίας(στοπ και απαγορευτικό δεξιά) από τους διερχόμενους οδηγούς, σήκωσε κυριολεκτικά "σούζα" την βάρκα καθιστώντας την επικίνδυνη να πέσει! Αν κάποιος οδηγός δεν δει το στοπ και βγει απότομα στον κεντρικό δρόμο ή δεν δει το απαγορευτικό δεξιά και βγει ανάποδα στον κεντρικό μονόδρομο, όλοι καταλαβαίνουμε τι θα γίνει... Αν ένα παιδί κρεμαστεί να παίξει από την υποδοχή κοτσαδόρου και πέσει πάνω του τρέιλερ και βάρκα όλοι καταλαβαίνουμε τι θα πάθει...2 σχόλια:

  1. Το παρόν άρθρο προέκυψε από ρεπορτάζ στην οδό Μιαούλη για την κακή κατάσταση του δρόμου έπειτα από αναφορές - καταγγελίες δημοτών.
    Δεν επιδιώκουμε να στραφούμε στο πρόσωπο του ιδιοκτήτη της βάρκας, που δεν γνωρίζουμε καν ποιος είναι, παρά στην κατάσταση.
    Άποψη για θέματα ασφάλειας και ιδίως οδικής, μπορεί να μην έχω σαν εμπλεκόμενος με τα κοινά και συνεργάτης της Β.Ε., έχω όμως σαν ενεργό μέλος πολιτικής προστασίας, σαν παλιότερος οδηγός αγώνων με διακρίσεις, σαν αγωνοδίκης και κριτής αγώνων, παράλληλα με τα ολοκληρωμένα μαθήματα ασφαλής οδήγησης (σχολή ΙΑΒΕΡΗ) που έχω παρακολουθήσει.
    Συγγνώμη που γράφω σωστά Ελληνικά... και όχι λάθος greeklish!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

προσέξτε τι γράφετε για να δημοσιευθεί.