Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Σ.Κ. ΣΥΛΛΑΣ ΑΙΔΗΨΟΥ - ΑΕ ΕΞΩ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 61-60Σε ένα πολύ δυνατό αγώνα μπάσκετ η παιδική ομάδα του ΣΥΛΛΑ ΑΙΔΗΨΟΥ νίκησε στις


λεπτομέρειες την αντίστοιχη της ΕΞΩ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ με 61-60 στο 4ο αγώνα για τη Β΄φάση και


παρέμεινε στην πρώτη θέση.

Ο Σύλλας είχε την υπεροχή σχεδόν σε όλον τον αγώνα αλλά τα λάθη, ο εκνευρισμός τωνπαιχτών του καθώς και το σκληρό παιχνίδι , το έκαναν ντέρμπι για γερά νεύρα για άλλη


μια φορά.


 


Ο Σύλλας κυριάρχησε στο πρώτο και τρίτο δεκάλεπτο (23-15 και 13-8) , αλλά η Έξω


Παναγίτσα ανέκαμψε στο δεύτερο δεκάλεπτο (23-15) . Στο τέταρτο το σκορ ήταν 17-19.


 


Στο τέλος ο Σύλλας είχε μια διαφορά 8 πόντων (61-53) αλλά η νευρικότητα των παιχτών


του έκανε την Έξω Παναγίτσα να πετύχει +7 μέσα στα 20 τελευταία δευτερόλεπτα και να


διαμορφώσει το τελικό 61-60.


 


ΣΚ ΣΥΛΛΑΣ: Τρουπής 24, Δεσκουλίδης 33, Μαυροζούμης Θοδωρής 2 , Μαυροζούμης


Βαγγέλης 2, Μαυροζούμης Στέφανος, Πακλατζής, Φώτου, Λιγκάται, Γούναρης


 


Άριστη η διαιτησία του Σπύρου Κοκορδάτου παρά το δυνατό παιχνίδι που είχε να


διευθύνει.

Ο ΣΚ ΣΥΛΛΑΣ αντιμετωπίζει στους δυο τελευταίους αγώνες το Σάββατο 17/3 την


Αναγέννηση στη Λαμία και ανήμερα στις 25 Μαρτίου τον Άρη Σπερχειάδας στη Σπερχειάδα.


ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ ΕΣΚΑΣΕ - Β΄ΦΑΣΗ

ΚΛΕΙΣΤΟ ΛΟΥΤΩΝ ΑΙΔΗΨΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΗ 11/3/2012 ΩΡΑ 13.00

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δυο από τα οδικά εγκλήματα της Βόρειας Εύβοιας.

του Πάνου Β.

Με αφορμή και το σημερινό ατύχημα στη διασταύρωση Κουρκουλών-Δάφνης με την "Εθνική" Αιδηψού Χαλκίδας, ας υπενθυμίσουμε στη νέα δημοτική αρχή τα δυο μεγάλα οδικά εγκλήματα της περιοχής.
Η είσοδος στη Λίμνη όπως ερχόμαστε από Χαλκίδα στη περιοχή του Αρχάγγελου γίνεται παράνομα από παραβίαση της διπλής διαχωριστικής γραμμής και με "εξαφάνιση" της αντίστοιχης πινακίδας εδώ και χρόνια.Η δε είσοδος από την αντίθετη κατεύθυνση είναι τσιμενταρισμένη για κάποιους λόγους που μόνο οι μηχανικοί που σχεδίασαν τον "κόμβο" ξέρουν.
Το να στρίψεις από εκεί για τη Λίμνη πάλι πρέπει ή να είσαι  εκπαιδευμένος ντόπιος ή να έχεις μαντικές ικανότητες ακόμα και με χρήση του τζιπιες.

Η Ιστορία του γιατί και του πως έγινε αυτό είναι πολύ λυπητερή, αλλά πρέπει να τη ξεπεράσουμε και να κάνουμε μια ασφαλή δευτερεύουσα είσοδο στη πόλη αντικαθιστώντας αυτή τη λαιμητόμο.
Το αν καταργηθεί είναι αδιανόητο γιατί ιδιαίτερα το καλοκαίρι είναι μοναδική διέξοδος τόσο για το κυκλοφο…

Να κλείσουμε τα σύνορα της Λίμνης...

του Πάνου Β. Ο Ιός έφτασε δίπλα μας.Με ένα ταξίδι στον Πανάγιο τάφο ο βορειοευβοιώτης από τον Άγιο, άλλα είχε στο μυαλό του κι άλλα κατάφερε.Αντί για το υιό του θεού έφερε τον κορωναϊό ,ανεπιθύμητο μετανάστη και αόρατο εχθρό.
Ήδη Ιστιαία και Αιδηψός άρχισαν να δοκιμάζονται σε πολλά επίπεδα.
Στη Λίμνη η επόμενη μέρα είναι δίπλα μας.Πολύ κοντύτερα από τη μακρινή Κίνα.
Τι να κάνουμε λοιπόν;
Το οδικό μας δίκτυο μας επιτρέπει με ένα οδόφραγμα στο νεκροταφείο,ένα στον Αρχάγγελο και ένα στο Χριστό να φράξουμε όλες τις διόδους προς το χωριό μας.Κανείς δεν μπαίνει,κανείς δεν βγαίνει.Κανείς δεν αρρωσταίνει από τον ιό.
Γιατί αν αρρωστήσει από κάτι άλλο τη πατήσαμε.
Με αγωνία και παρέα τη τιβί θα περιμένουμε 1-2 μήνες ή 1-2 χρόνια τη λήξη του συναγερμού.Θα τραφούμε με ψάρια ευβοϊκού ,χόρτα του βουνού και κατσικάκια από τα μαντριά.Δεν έχουμε μείνει και τόσοι για να μη μας φτάνουν.
Με τους συγγενείς που θα αρρωσταίνουν στον υπόλοιπο κόσμο θα επικοινωνούμε μέσω βάιμπερ που θα είναι απόλυτα ασφαλές γ…

200 ΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΣΥΝΔΗΜΟΤΗ

INMEMORIAM 200 ΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΣΥΝΔΗΜΟΤΗ


του Πάμπου Χατζηλαμπή Κρίμα, χίλιες φορές κρίμα που ο χαμός ενός παλικαριού ξαναφέρνει το πρόβλημα των υποδομών και των προτεραιοτήτων της Βόρειας Εύβοιας...
Αλλά ο θάνατος του Άγγελου είμαι σίγουρος πως σπιρουνίζει τη σκέψη όλων όσων προβληματίζονται και επιζητούν το γενικό καλό. Δεν είναι, δεν μπορεί να είναι και να μείνει ως μια παράπλευρη απώλεια της εγκατάλειψης που σοβεί και ταλανίζει τη Βόρεια Εύβοια.
Πάνω και πριν απ' όλα καθιστά απαραίτητο το χαρακτηρισμό ως επείγουσας της ανάγκης ενός περιφερειακού Νοσοκομείου ή/και ενός Κέντρου Υγείας καλά οργανωμένου, εξοπλισμένου και στελεχωμένου.
Αν μας ενδιαφέρει η καθημερινότητα των πολιτών της Βόρειας Εύβοιας, δεν υπάρχει τίποτε άλλο πιο σημαντικό στις υποδομές ολόκληρης της περιοχής…
Ας αρχίσει από τα θέματα υγείας η επανεκκίνηση της ανάπτυξης που όλοι θέλουμε. Οι δρόμοι, οι σήραγγες, τα Ferry, και τα ραπανάκια για την όρεξη ως αναγκαίες υποδομές μπορούν να περιμένουν και θα …