Κυριακή, 18 Μαρτίου 2012

"Σκόνταψε" στον Μώλο ο Τελεθριακός με 54-52

Ο Τελεθριακός δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Μώλου χάνοντας στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα με 54-52. Η ομάδα μας  προηγούνταν με βραχεία κεφαλή σχεδόν σε όλη τη διαρκεια του παιχνιδιού αλλά δεν απέφυγε κάποια λάθη της τελευταίας στιγμής και λόγω έλλειψης ψυχραιμίας έδωσε το δικαίωμα στον Μώλο να

ισοφαρίσει και τελικά μ' ένα δίποντο σουτ να πάρει την νίκη.


Ωστόσο η ομάδα μας προσπάθησε για το καλύτερο και δεν παρέδωσε εύκολα τα όπλα γεγονός που πιστεύουμε ότι θα αποφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Συνεχίζουμε με αυτοπεποίθηση την προσπάθεια αυτή χωρίς να το βάζουμε κάτω.


Πόντοι και σύνθεση: Xρυσάνθης 5 (1β), Ιωάννου 22 (4β), Γιάνναρος 5 (1τρ), Παπακωνσταντίνου 13 (3β), Θεοδώρου Α. 2, Θεοδώρου Ι. 5 (1τρ),  Βιολίδης, Στολίδης, Κοπανέλος, Κολιός, Αρβανίτης. Δεκάλεπτα: 18-13, 10-18, 18-15, 8-6. Επόμενο ματς Σάββατο 31 Μαρτίου 16:00 με το Μοσχοχώρι στην Λαμία.


Εντωμεταξύ την Κυριακή στις 25 Μαρτίου η ομάδα μίνι μπάσκετ του Τελεθριακού (παιδιά έως 14 ετών) ξεκινάει τις υποχρεώσεις στο αντίστοιχο πρωτάθλημα παίζοντας με τον Λοκρό (Αταλάντη) το μεσημέρι στις 15:00. Τέλος όσοι γονείς ενδιαφέρονται να γράψουν τα παιδιά τους στον Τελεθριακό να επικοινωνήσουν με τον πρόεδρο Στέφανο Παπανδρέου, αρχηγό Αντώνη Θεοδώρου και προπονητή Σπύρο Γάτσο, στέλνοντας email: telethriakos@yahoo.gr ή ή μήνυμα στο facebook .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

προσέξτε τι γράφετε για να δημοσιευθεί.