Συνεστίαση για τα 4 χρόνια δράσης του Kireas.org στις 24 Μαρτίου.
Ο  Kireas.org ιδρύθηκε με κύριο σκοπό την αποτροπή  δημιουργίας μονάδας λιθάνθρακα στην περιοχή.  Πριν 4 χρόνια, στις αρχές του 2008 απέκτησε επίσημα νομική υπόσταση και σύντομα  ο τοπικός τύπος τον βάφτισε, Kireas.org, από την δημοφιλή ιστοσελίδα του.

Η εύστοχη προτροπή του Dietrich Bonhoeffe ότι  "το ύστατο κριτήριο της ηθικής μιας κοινωνίας είναι το είδος του κόσμου που αφήνει στα παιδιά της" αποτέλεσε και αποτελεί το πήχυ των προτεραιοτήτων του και οδηγό δράσης.  Επίκεντρο της φιλοσοφίας του Kireas.org είναι η κάλυψη των σημερινών αναγκών χωρίς να διακυβεύεται η ικανότητα των μελλοντικών γενεών να ικανοποιήσουν τις δικές τους ανάγκες.Στα 4 χρόνια ύπαρξης του,  ο Kireas.org  έπαιξε σημαντικό ρόλο στη αποτροπή  δημιουργίας λιθανθρακικής μονάδας στην περιοχή καθώς και στην ευαισθητοποίηση και προώθηση  μιας σειράς λιγότερο γνωστών πολιτιστικών και περιβαλλοντικών θεμάτων.  Ο δυναμισμός και η μεθοδικότητα του γρήγορα τάραξαν τα λιμνάζοντα ύδατα του αναχρονισμού και των απειλούμενων συμφερόντων της τοπικής καθεστηκυίας τάξης.
  
Για τον εορτασμό  αυτών των 4 γόνιμων χρόνων δράσης, ο  Kireas.org  προσκαλεί  τους φίλους του σε μια αφιερωματική συνεστίαση. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 24 Μαρτίου 2012  στην ταβέρνα "Μαϊστράλι" στην Παραλία της Αγίας Άννας.  Ώρα προσέλευσης: 8:30  μ.μ.  Τιμή μενού: 13 ευρώ  (φαγητό  + κρασί)
Πληροφορίες και προσκλήσεις: τηλ . 6977184261. Προσκλήσεις διατίθενται και από τα γραφεία του συλλόγου.
Kireas.org


Ο σύλλογος όλων των δημοτώνΣχόλια

  1. Ο Κηρέας συναστιάζεται στο Νηλέα; Χάθηκαν οι ταβέρνες στο Μαντούδι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

προσέξτε τι γράφετε για να δημοσιευθεί.