Κοπή πίτας συνδυασμού ΝΕΑ ΠΝΟΗ Ανέστη Ψαρρού στη ΛίμνηΤην Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012 στην αίθουσα του Ξενοδοχείου KAMINOS RESORT στη Λίμνη, κόπηκε η βασιλόπιτα του συνδυασμού ΝΕΑ ΠΝΟΗ του Δημάρχου Ανέστη Ψαρρού .

Στην όμορφη τελετή, εκτός από τον Δήμαρχο, παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, οι αντιδήμαρχοι, οι πρόεδροι των επιχειρήσεων του Δήμου, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι και μέλη Δημοτικών και Τοπικών συμβουλίων , μέλη και φίλοι  του συνδυασμού .

Στην τοποθέτηση του  ο δήμαρχος αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα πορεία του Δήμου, στις δυσκολίες προσαρμογής στην νέα περίοδο από τον «Καποδίστρια» στον «Καλλικράτη» και τις συντονισμένες προσπάθειες για να ανταποκριθεί η νέα δημοτική αρχή στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που ανακύπτουν καθημερινά. Ευχήθηκε σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά και παρακάλεσε τους παρευρισκόμενους συνεργάτες να αναδείξουν τα προβλήματα που τυχόν υπήρξαν την χρονιά που πέρασε και πως θα μπορέσουν αυτά να εμβληθούν και να λυθούν στο μέλλον.
 Σύντομες τοποθετήσεις έγιναν από τους αντιδημάρχους, δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους και  πολλούς παρευρισκόμενους, όπου παρουσιάστηκαν διάφορα θέματα τοπικού κυρίως ενδιαφέροντος και η εκδήλωση έκλεισε με αποφώνηση του Δημάρχου και απάντηση σε διάφορα ερωτήματα που τέθηκαν. Ακολούθησε ανταλλαγή ευχών και έγινε η κοπή της βασιλόπιτας, που ευλογήθηκε από τον πατέρα Ευάγγελο και πατέρα Δημήτριο , που συνοδεύτηκε από μικρή δεξίωση.

.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ

Σχόλια

  1. Ε όχι και «Νέα Πνοή»; Ούτε καινοφανής δεν είναι. Ο μέσος όρος ηλικίας είναι πάνω από εξήντα με έντονα συμπτώματα δυσθυμίας. Αν δεν είχε επικεφαλίδα το άρθρο θα το πέρναγα για συγκέντρωση πασχόντων από ανοϊκό σύνδρομο κατάθλιψης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συνταξιουχοι....................
    που δεν χορταινουν λεφτα με τιποτα............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

προσέξτε τι γράφετε για να δημοσιευθεί.