Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Κοπή πίτας συνδυασμού ΝΕΑ ΠΝΟΗ Ανέστη Ψαρρού στη ΛίμνηΤην Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012 στην αίθουσα του Ξενοδοχείου KAMINOS RESORT στη Λίμνη, κόπηκε η βασιλόπιτα του συνδυασμού ΝΕΑ ΠΝΟΗ του Δημάρχου Ανέστη Ψαρρού .

Στην όμορφη τελετή, εκτός από τον Δήμαρχο, παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, οι αντιδήμαρχοι, οι πρόεδροι των επιχειρήσεων του Δήμου, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι και μέλη Δημοτικών και Τοπικών συμβουλίων , μέλη και φίλοι  του συνδυασμού .

Στην τοποθέτηση του  ο δήμαρχος αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα πορεία του Δήμου, στις δυσκολίες προσαρμογής στην νέα περίοδο από τον «Καποδίστρια» στον «Καλλικράτη» και τις συντονισμένες προσπάθειες για να ανταποκριθεί η νέα δημοτική αρχή στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που ανακύπτουν καθημερινά. Ευχήθηκε σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά και παρακάλεσε τους παρευρισκόμενους συνεργάτες να αναδείξουν τα προβλήματα που τυχόν υπήρξαν την χρονιά που πέρασε και πως θα μπορέσουν αυτά να εμβληθούν και να λυθούν στο μέλλον.
 Σύντομες τοποθετήσεις έγιναν από τους αντιδημάρχους, δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους και  πολλούς παρευρισκόμενους, όπου παρουσιάστηκαν διάφορα θέματα τοπικού κυρίως ενδιαφέροντος και η εκδήλωση έκλεισε με αποφώνηση του Δημάρχου και απάντηση σε διάφορα ερωτήματα που τέθηκαν. Ακολούθησε ανταλλαγή ευχών και έγινε η κοπή της βασιλόπιτας, που ευλογήθηκε από τον πατέρα Ευάγγελο και πατέρα Δημήτριο , που συνοδεύτηκε από μικρή δεξίωση.

.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δυο από τα οδικά εγκλήματα της Βόρειας Εύβοιας.

του Πάνου Β.

Με αφορμή και το σημερινό ατύχημα στη διασταύρωση Κουρκουλών-Δάφνης με την "Εθνική" Αιδηψού Χαλκίδας, ας υπενθυμίσουμε στη νέα δημοτική αρχή τα δυο μεγάλα οδικά εγκλήματα της περιοχής.
Η είσοδος στη Λίμνη όπως ερχόμαστε από Χαλκίδα στη περιοχή του Αρχάγγελου γίνεται παράνομα από παραβίαση της διπλής διαχωριστικής γραμμής και με "εξαφάνιση" της αντίστοιχης πινακίδας εδώ και χρόνια.Η δε είσοδος από την αντίθετη κατεύθυνση είναι τσιμενταρισμένη για κάποιους λόγους που μόνο οι μηχανικοί που σχεδίασαν τον "κόμβο" ξέρουν.
Το να στρίψεις από εκεί για τη Λίμνη πάλι πρέπει ή να είσαι  εκπαιδευμένος ντόπιος ή να έχεις μαντικές ικανότητες ακόμα και με χρήση του τζιπιες.

Η Ιστορία του γιατί και του πως έγινε αυτό είναι πολύ λυπητερή, αλλά πρέπει να τη ξεπεράσουμε και να κάνουμε μια ασφαλή δευτερεύουσα είσοδο στη πόλη αντικαθιστώντας αυτή τη λαιμητόμο.
Το αν καταργηθεί είναι αδιανόητο γιατί ιδιαίτερα το καλοκαίρι είναι μοναδική διέξοδος τόσο για το κυκλοφο…

Να κλείσουμε τα σύνορα της Λίμνης...

του Πάνου Β. Ο Ιός έφτασε δίπλα μας.Με ένα ταξίδι στον Πανάγιο τάφο ο βορειοευβοιώτης από τον Άγιο, άλλα είχε στο μυαλό του κι άλλα κατάφερε.Αντί για το υιό του θεού έφερε τον κορωναϊό ,ανεπιθύμητο μετανάστη και αόρατο εχθρό.
Ήδη Ιστιαία και Αιδηψός άρχισαν να δοκιμάζονται σε πολλά επίπεδα.
Στη Λίμνη η επόμενη μέρα είναι δίπλα μας.Πολύ κοντύτερα από τη μακρινή Κίνα.
Τι να κάνουμε λοιπόν;
Το οδικό μας δίκτυο μας επιτρέπει με ένα οδόφραγμα στο νεκροταφείο,ένα στον Αρχάγγελο και ένα στο Χριστό να φράξουμε όλες τις διόδους προς το χωριό μας.Κανείς δεν μπαίνει,κανείς δεν βγαίνει.Κανείς δεν αρρωσταίνει από τον ιό.
Γιατί αν αρρωστήσει από κάτι άλλο τη πατήσαμε.
Με αγωνία και παρέα τη τιβί θα περιμένουμε 1-2 μήνες ή 1-2 χρόνια τη λήξη του συναγερμού.Θα τραφούμε με ψάρια ευβοϊκού ,χόρτα του βουνού και κατσικάκια από τα μαντριά.Δεν έχουμε μείνει και τόσοι για να μη μας φτάνουν.
Με τους συγγενείς που θα αρρωσταίνουν στον υπόλοιπο κόσμο θα επικοινωνούμε μέσω βάιμπερ που θα είναι απόλυτα ασφαλές γ…

200 ΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΣΥΝΔΗΜΟΤΗ

INMEMORIAM 200 ΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΣΥΝΔΗΜΟΤΗ


του Πάμπου Χατζηλαμπή Κρίμα, χίλιες φορές κρίμα που ο χαμός ενός παλικαριού ξαναφέρνει το πρόβλημα των υποδομών και των προτεραιοτήτων της Βόρειας Εύβοιας...
Αλλά ο θάνατος του Άγγελου είμαι σίγουρος πως σπιρουνίζει τη σκέψη όλων όσων προβληματίζονται και επιζητούν το γενικό καλό. Δεν είναι, δεν μπορεί να είναι και να μείνει ως μια παράπλευρη απώλεια της εγκατάλειψης που σοβεί και ταλανίζει τη Βόρεια Εύβοια.
Πάνω και πριν απ' όλα καθιστά απαραίτητο το χαρακτηρισμό ως επείγουσας της ανάγκης ενός περιφερειακού Νοσοκομείου ή/και ενός Κέντρου Υγείας καλά οργανωμένου, εξοπλισμένου και στελεχωμένου.
Αν μας ενδιαφέρει η καθημερινότητα των πολιτών της Βόρειας Εύβοιας, δεν υπάρχει τίποτε άλλο πιο σημαντικό στις υποδομές ολόκληρης της περιοχής…
Ας αρχίσει από τα θέματα υγείας η επανεκκίνηση της ανάπτυξης που όλοι θέλουμε. Οι δρόμοι, οι σήραγγες, τα Ferry, και τα ραπανάκια για την όρεξη ως αναγκαίες υποδομές μπορούν να περιμένουν και θα …