Κώστας Μαρκόπουλος: Έκθετος πολιτικά ο Περιφερειάρχης Κλέαρχος Περγαντάς…Ο Υπουργός Υγείας με απάντησή του στη Βουλή δικαιώνει απόλυτα τον βουλευτή Ευβοίας Κώστα Μαρκόπουλο και αφήνει έκθετο πολιτικά τον περιφερειάρχη Κο Περγαντά, σχετικά με το νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Όπως ομολογεί ο κος Υπουργός ΔΕΝ έχουν εξασφαλιστεί οι απαραίτητες πιστώσεις για την ολοκλήρωση του… Δηλαδή τι έργο ενεγράφη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων ΣΑΕ 091/5 χωρίς εξασφαλισμένα χρήματα;Δηλαδή πέραν των 22 εκ. του ΕΣΠΑ τα υπόλοιπα 48 εκ. ευρώ ΔΕΝ υπάρχουν. Επίσης ομολογεί ο κος. Υπουργός ότι ΔΕΝ έχουν δημοσιευθεί οι όροι της πολεοδομικής άδειας. Επίσης, ότι ΔΕΝ έχει εγκριθεί το Τεχνικό Δελτίο του έργου από την Διαχειριστική Αρχή του ΠΕΠ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος.

Ο κ. Μαρκόπουλος δήλωσε σχετικά: «Με βάση όλα τα παραπάνω το πολυπόθητο ΝΕΟ Νοσοκομείο έγινε φάντασμα με υπογραφή Περγαντά. Ο Κος Περιφερειάρχης έχει περιπέσει σε ασυγχώρητα ψεύδη για να καλύψει την πολιτική του απάτη. Δυστυχώς επιβεβαιώθηκα και πάλι. Παρέλαβαν ένα έργο με ανάδοχο, επάρκεια χρημάτων αλλά χωρίς οικόπεδο και θα παραδώσουν τίποτα με έναν ανάδοχο να ζητά αποζημίωση…

Τέλος όσοι έχουν κάνει μέχρι τώρα διθυραμβικές δηλώσεις για ξεκίνημα του έργου κλπ, ας φροντίσουν να είναι πιο προσεκτικοί στο μέλλον και να μην τους παρασύρει ο κος. Περγαντάς. Ας δουν τον κο Μπουραντά και τη σιωπή του…»


Σχόλια