Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πρόσκληση Δημοτικού Συμβουλίου

            Σας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Κτιρίου Μελά Λίμνης , την Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012  και ώρα 18.00  μ.μ ,σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010 για την συζήτηση και λήψη αποφάσεων για τα πιο κάτω θέματα:


1.    Αιτήσεις των:  α) Κοτρώνη Χρήστου του Κων/νου να παραστεί και να εκθέσει το θέμα του στο Δημοτικό Συμβούλιο β) Αλεξίου Χρήστου του Ευαγγέλου για οριοθέτηση αγροτικού δρόμου &   γ)Συλλόγου Εθελοντικών  Δυνάμεων Δασοπροστασίας και Διάσωσης Προκοπίου για παραχώρηση χρήσης γραφείου στο Μουσείο Δάσους.
2.    Αίτηση Δασικού χωριού Παπάδων για μείωση ενοικίου.
3.    Αίτημα Ιωάννας Κορέλη - Μπουλουγούρη  σχετικά με την Στροφυλιά. 
4.    Έγκριση της 63/2011 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής  με θέμα «Έκθεση πεπραγμένων» της Επιτροπής για το 2011.
5.     Παραχώρηση χρήσης χώρων υπαίθριας αναψυχής.
6.    Συντονιστικό Τοπικό όργανο Πολιτικής Προστασίας (άρθρο 13 παρ. 3 Ν. 3013/2002) Δήμου Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας.
7.    Έγκριση 2ου ΑΠΕ έργου «Επισκευή και συντήρηση Κινηματοθέατρου Λίμνης».
8.    Απόδοση της δόσης 2011 στο πλαίσιο εξόφλησης των πάσης φύσεως οφειλών του Δημοσίου προς τους Δήμους , σύμφωνα με το άρθρο 27 του Ν. 3756/2009.
9.    Κανονισμός καθαριότητας του Δήμου.
10.     Ορισμός εκπροσώπου για συγκρότηση επιτροπής χαρακτηρισμού χώρων αιγιαλού και παραλίας ως πολυσύχναστων
11.    Σχέδιο ενεργειών αντιμετώπισης περιστατικών ρύπανσης
12.    Ορισμός μελών γνωμοδοτικής επιτροπής για θέματα ανέλκυσης απομάκρυνσης ή εξουδετερώσεως ναυαγίων ή πλοίων
13.    Ορισμός μελών επιτροπής η οποία εξετάζει τα είδη και τον αριθμό εκμισθωμένων θαλασσίων μέσων αναψυχής ,την οριοθέτηση διαύλου για μηχανοκίνητα εκμισθούμενα θαλάσσια μέσα αναψυχής και άλλα συναφή θέματα.
14.    Εγγραφή Δήμου ως συνδρομητή στη ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ (Τράπεζα νομικών πληροφοριών Νομοθεσία-Νομολογία)
15.    Εγγραφή Δήμου ως συνδρομητή στην ΔΗΜΟΣ ΝΕΤ ΕΠΕ (Τράπεζα Ηλεκτρονικών Πληροφοριών)
16.    Καθορισμός τιμής ζώνης για Τ.Α.Π για όλο το Δήμο.
17.    Πρόσληψη προσωπικού κατεπειγουσών αναγκών.
18.    Προγραμματισμός προσλήψεων έκτακτου προσωπικού έτους 2012
19.     Υποβολή αιτήματος για την κατάργηση του Λιμενικού Ταμείου Λίμνης.
20.    Ερώτημα Συλλόγου kireas.org για τις δεξαμενές στο Κυμάσι.

                                                                              Ο Πρόεδρος
                                                                   Δημοτικού Συμβουλίου

                                                                
                                                                    Τζαχρήστος Χρήστος

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δυο από τα οδικά εγκλήματα της Βόρειας Εύβοιας.

του Πάνου Β.

Με αφορμή και το σημερινό ατύχημα στη διασταύρωση Κουρκουλών-Δάφνης με την "Εθνική" Αιδηψού Χαλκίδας, ας υπενθυμίσουμε στη νέα δημοτική αρχή τα δυο μεγάλα οδικά εγκλήματα της περιοχής.
Η είσοδος στη Λίμνη όπως ερχόμαστε από Χαλκίδα στη περιοχή του Αρχάγγελου γίνεται παράνομα από παραβίαση της διπλής διαχωριστικής γραμμής και με "εξαφάνιση" της αντίστοιχης πινακίδας εδώ και χρόνια.Η δε είσοδος από την αντίθετη κατεύθυνση είναι τσιμενταρισμένη για κάποιους λόγους που μόνο οι μηχανικοί που σχεδίασαν τον "κόμβο" ξέρουν.
Το να στρίψεις από εκεί για τη Λίμνη πάλι πρέπει ή να είσαι  εκπαιδευμένος ντόπιος ή να έχεις μαντικές ικανότητες ακόμα και με χρήση του τζιπιες.

Η Ιστορία του γιατί και του πως έγινε αυτό είναι πολύ λυπητερή, αλλά πρέπει να τη ξεπεράσουμε και να κάνουμε μια ασφαλή δευτερεύουσα είσοδο στη πόλη αντικαθιστώντας αυτή τη λαιμητόμο.
Το αν καταργηθεί είναι αδιανόητο γιατί ιδιαίτερα το καλοκαίρι είναι μοναδική διέξοδος τόσο για το κυκλοφο…

Να κλείσουμε τα σύνορα της Λίμνης...

του Πάνου Β. Ο Ιός έφτασε δίπλα μας.Με ένα ταξίδι στον Πανάγιο τάφο ο βορειοευβοιώτης από τον Άγιο, άλλα είχε στο μυαλό του κι άλλα κατάφερε.Αντί για το υιό του θεού έφερε τον κορωναϊό ,ανεπιθύμητο μετανάστη και αόρατο εχθρό.
Ήδη Ιστιαία και Αιδηψός άρχισαν να δοκιμάζονται σε πολλά επίπεδα.
Στη Λίμνη η επόμενη μέρα είναι δίπλα μας.Πολύ κοντύτερα από τη μακρινή Κίνα.
Τι να κάνουμε λοιπόν;
Το οδικό μας δίκτυο μας επιτρέπει με ένα οδόφραγμα στο νεκροταφείο,ένα στον Αρχάγγελο και ένα στο Χριστό να φράξουμε όλες τις διόδους προς το χωριό μας.Κανείς δεν μπαίνει,κανείς δεν βγαίνει.Κανείς δεν αρρωσταίνει από τον ιό.
Γιατί αν αρρωστήσει από κάτι άλλο τη πατήσαμε.
Με αγωνία και παρέα τη τιβί θα περιμένουμε 1-2 μήνες ή 1-2 χρόνια τη λήξη του συναγερμού.Θα τραφούμε με ψάρια ευβοϊκού ,χόρτα του βουνού και κατσικάκια από τα μαντριά.Δεν έχουμε μείνει και τόσοι για να μη μας φτάνουν.
Με τους συγγενείς που θα αρρωσταίνουν στον υπόλοιπο κόσμο θα επικοινωνούμε μέσω βάιμπερ που θα είναι απόλυτα ασφαλές γ…

200 ΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΣΥΝΔΗΜΟΤΗ

INMEMORIAM 200 ΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΣΥΝΔΗΜΟΤΗ


του Πάμπου Χατζηλαμπή Κρίμα, χίλιες φορές κρίμα που ο χαμός ενός παλικαριού ξαναφέρνει το πρόβλημα των υποδομών και των προτεραιοτήτων της Βόρειας Εύβοιας...
Αλλά ο θάνατος του Άγγελου είμαι σίγουρος πως σπιρουνίζει τη σκέψη όλων όσων προβληματίζονται και επιζητούν το γενικό καλό. Δεν είναι, δεν μπορεί να είναι και να μείνει ως μια παράπλευρη απώλεια της εγκατάλειψης που σοβεί και ταλανίζει τη Βόρεια Εύβοια.
Πάνω και πριν απ' όλα καθιστά απαραίτητο το χαρακτηρισμό ως επείγουσας της ανάγκης ενός περιφερειακού Νοσοκομείου ή/και ενός Κέντρου Υγείας καλά οργανωμένου, εξοπλισμένου και στελεχωμένου.
Αν μας ενδιαφέρει η καθημερινότητα των πολιτών της Βόρειας Εύβοιας, δεν υπάρχει τίποτε άλλο πιο σημαντικό στις υποδομές ολόκληρης της περιοχής…
Ας αρχίσει από τα θέματα υγείας η επανεκκίνηση της ανάπτυξης που όλοι θέλουμε. Οι δρόμοι, οι σήραγγες, τα Ferry, και τα ραπανάκια για την όρεξη ως αναγκαίες υποδομές μπορούν να περιμένουν και θα …