ευρεία σύσκεψη στο Δημοτικό Κατάστημα Μαντουδίου
Σας προσκαλούμε τη Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011 στις 8:00 μ.μ. σε ευρεία σύσκεψη στο Δημοτικό Κατάστημα Μαντουδίου με θέμα τη αντίδραση – αντίσταση του Δήμου μας στην συνεχή υποβάθμιση και συρρίκνωση των Δημόσιων Υπηρεσιών της περιοχή μας.


 • Το Κ.Υ. Μαντουδίου υποβαθμίζεται συνεχώς (υπηρετούν 2 ειδικευμένοι και μόλις 4 Αγροτικοί Γιατροί αντί τουλάχιστον 12 )

 • Έκλεισε το Παράρτημα ΙΚΑ Αγίας Άννας

 • Μεθοδεύεται το κλείσιμο ενός εκ των ΙΚΑ Μαντουδίου ή Λίμνης

 • Έκλεισε το εμπορικό τμήμα του ΟΤΕ Μαντουδίου

 • Μεθοδεύεται η συρρίκνωση – συγχώνευση Δημόσιων Υπηρεσιών και ΣχολείωνΔεν μπορούμε να παρακολουθούμε απαθείς την υποβάθμιση της ζωής μας. Όλοι μαζί μπορούμε να αντιδράσουμε, να διαμαρτυρηθούμε, να σταματήσουμε την οικονομική, επαγγελματική, κοινωνική συρρίκνωση της περιοχής μας.


Στην σύσκεψη έχουν προσκληθεί, όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων και της Δημοτικής Κοινότητας, όλοι οι Φορείς του τόπου μας.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ


ΛΙΜΝΗΣ – ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ


ΑΝΕΣΤΗΣ ΨΑΡΡΟΣ
Σχόλια

 1. Γιατί άραγε τώρα αυτή η σύσκεψη; Γιατί στο Μαντούδι; , τα προβλήματα αυτά είναι γνωστά μήνες τώρα; Τι πάτε να επιτύχετε κ. Ψαρρέ; Το αποτέλεσμα της σύσκεψης δεν θα είναι τίποτα παραπάνω από ένα ανούσιο ψήφισμα /διακήρυξη και δεκαρολογίες με αποδέκτη ποιον; Όλα αυτά όταν το περιφερειακό συμβούλιο αποφασίζει την καταστροφή της περιοχής.

  Γιατί να γίνει η συνεδρίαση στο Μαντούδι αφού είναι η σειρά της Λίμνης.
  Ο κύριος Ψαρρός προσπαθεί να αποσπάσει την προσοχή μας από το κύριο πρόβλημα και σίγουρα το κάνουν στο Μαντούδι για να κουβαλήσουν τους γνωστούς τραμπούκους να θέσουν θέμα δημιουργίας ΒΙΠΕ.

  ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΡΙΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΨΑΡΡΕ. ΣΥΣΩΜΗ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΚΟΤΑΡΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΑΜΠΟΥΚΩΝ. ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΨΑΡΡΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

προσέξτε τι γράφετε για να δημοσιευθεί.