Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2011

Φιάσκο το EVIA RALLY στην Λουτρόπολη;


Λάδι πολλή... τηγανίτα καμία... όπως λέει και ο λαός, αποδείχθηκε τελικά το EVIA RALLY. Από τα όσα υποσχέθηκε η διοργάνωση για την Αιδηψό, τελικά τίποτα δεν είδαμε, δεν ακούσαμε, δεν έγιναν.

Ούτε Ελληνικά κανάλια είδαμε, ούτε ξένα κανάλια είδαμε, ούτε τηλεοπτική κάλυψη είδαμε, ούτε ραδιοφωνική κάλυψη ακούσαμε, ούτε εφημερίδες, ούτε περιοδικά, ούτε προβολή - διαφήμιση του τόπου έγινε. Μερικές φωτογραφίες, από το σημείο που στήθηκαν οι εγκαταστάσεις, και ένα μικρό άρθρο (μόνο στην Αγγλική), ήταν τα μόνα που υπήρχαν στην επίσημη σελίδα του αγώνα www.eviarally.com για την Αιδηψό.

Περίπου 30 ήταν συνολικά τα δωμάτια στην Αιδηψό που ενοικιάστηκαν (σε εξευτελιστικές τιμές) από

οργάνωση και ξένους θεατές (αν υπήρχαν), κατάλυμα βρήκαν στης σκηνές που έστησαν στην παραλιακή. Τρόφιμα, καφέδες και ποτά είχαν είδη προμηθευτεί από τα σπίτια τους, μόνοι τους έψηναν σουβλάκια και έπιναν μπύρες γύρω από της σκηνές.

Οι επιχειρηματίες της περιοχής μαρτυρούν ότι δεν είδαν κανέναν πελάτη στα καταστήματα τους από το EVIA RALLY όλο το 3ήμερο.

"Μέσα" μπήκαν και οι διοργανωτές (www.radiomania.gr) της συναυλίας με τον Λ. Μαχαιρίτσα και Δ. Σταρόβα το βράδυ του Σαββάτου, ούτε τα έξοδα δεν "βγήκαν". Διοργάνωσαν την συναυλία με βάση της υποσχέσεις του EVIA RALLY που ποτέ δεν είδαν. Μετρημένοι στα δάχτυλα από Αιδηψό, και πολλοί περισσότεροι από γύρω περιοχές (Βασιλικά, Λίμνη)  ήταν αυτοί οι λιγοστοί που παρακολουθήσαν την συναυλία.

Στο Πευκί κάτι παραπάνω θα ήξεραν όλοι αυτοί που δεν ήθελαν των αγώνα εκεί. Σίγουρα ήξεραν και για αυτό δεν έκαναν τίποτα για να ξαναγίνει ο αγώνας εκεί όπως της προηγούμενες φορές.

poliths.dhmou.istiaias


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

προσέξτε τι γράφετε για να δημοσιευθεί.