Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2011

Οι Γερμανοί ξανάρχονται

                            


                                 


 ΒΑΓΓΕΛΗΣ  ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


        Δεν πρόκειται για τη ταινία του Αλέκου  Σακελάριου…πρόκειται  για τη μεθόδευση της ελληνικής κυβέρνησης  να φέρει με διαφορετικό τρόπο τους Γερμανούς και πάλι ως κατακτητές στη χώρα μας.


        Το είπε με τα πιο καθαρά λόγια στη προχθεσινή του συνέντευξη ο προεδρεύων της ευρωζώνης Ζαν Κλοντ Γιούνγκερ στο γνωστό ανθελληνικό γερμανικό περιοδικό FOCUS : « Η κυριαρχία των Ελλήνων θα περιοριστεί σε μεγάλο βαθμό» .


         Όπως είναι γνωστό νέοι Επίτροποι-Κηδεμόνες θα εγκατασταθούν σε λίγες ημέρες στη χώρα μας με σκοπό  να επιβάλλουν σύντομες διαδικασίες τόσο στην εφαρμογή των πιο ληστρικών  μέτρων που έχουν ποτέ ληφθεί σε βάρος του ελληνικού λαού όσο και στην εκποίηση της δημόσιας περιουσίας . Μάλιστα δε  στους δημόσιους οργανισμούς θα εφαρμοστεί και το

σχέδιο που υλοποιήθηκε  με την ενοποίηση των δύο Γερμανιών για την εξαγορά των οργανισμών της Ανατολικής Γερμανίας.


      Και το τραγικό ερώτημα  : Τι θα κάνει τότε ο Έλληνας ;


      Όπως  στη προηγούμενη κατοχή γεννήθηκε και μεγαλούργησε η εθνική αντίσταση έτσι και τώρα η αρχή για μια νέα εθνική αντίσταση έχει γίνει με τις μαζικές και πάνω απ΄ όλα ειρηνικές συγκεντρώσεις και  διαδηλώσεις στις  πλατείες και στους δρόμους …μένει να συνεχιστούν με την ίδια αγωνιστικότητα μέχρις ότου αναγκάσουν τη Κυβέρνηση να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές .


       Είναι η μόνη λύση για ένα νέο ελπιδοφόρο ξεκίνημα στη δημοσιονομική κατάσταση αλλά και ένα βήμα για την επανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας και ανεξαρτησίας της χώρας μας .


                                                     ΧΑΛΚΙΔΑ  4/7/2011
ΒΑΓΓΕΛΗΣ  ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


ΠΡΩΗΝ  ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ  ΕΥΒΟΙΑΣΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

προσέξτε τι γράφετε για να δημοσιευθεί.